Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nové řady notebooků s programem Profesionální inovace

16.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
HP uvádí nové řady notebooků s programem Profesionální inovace
Společnost Hewlett-Packard dnes představila na našem trhu celkem 13 nových typů notebooků ve třech řadách: Výkon, Vyvážená Mobilita a Ultralehký design. Sama společnost si pod souhrným označnením Profesionální inovace představuje vysokou...
Společnost Hewlett-Packard dnes představila na našem trhu celkem 13 nových typů notebooků ve třech řadách: Výkon, Vyvážená Mobilita a Ultralehký design. Sama společnost si pod souhrným označnením Profesionální inovace představuje vysokou bezpečnost, jednoduchost užívání a spolehlivost. Z hlediska ochrany a bezpečnosti můžete využít HP Protect Tools, který umožní oprávněnému uživateli přístup k systémovým bezpečnostním prvkům, nastavovaným v BIOSu, Credential Manager zprostředkuje přihlášení k předem definovaným aplikacím mnoha způsoby (heslo, otisk prstu, SmartCard) a pomocí "trezoru" hesel (funkce sign-on) automaticky vyplní uložené údaje na www stránky, do aplikací, síťových zdrojů a dalších. Administrátor může prostřednictvím Device Access Manageru definovat různé úrovně uživatelských oprávnění a přístupu k citlivým datům (kopírovat, tisknout, nebo pouze číst).



Zabudovaná je též podpora karet SmartCard, HP Disk Sanitizer, který se postará o smazání důležitých obchodních informací a nepoužitých dat z pevných disků na konci životního cyklu a HP Privátní filtr , jenž díky zmenšení pozorovacích úhlů ze stran na minimum výrazně omezuje možnost nepříjemných "pohledů přes rameno". Spolehlivost má zase zabezpečit systém HP DriveGuard a také HP Panel Protection, ketrý ochraňuje displej před poškrábáním při transportu v tašce. Kryt je zhotoven ze slitiny magnésia. Pojemem „jednoduché používání“ zase společnost označuje rysy pro rychlé nabití, vylepšenou správu energie a tím pádem delší výdrž notebooku a tři typy dokovacích stanic. V první fázi se bude jednat o modely HP Compaq 6710s, 6710b, 6510b, 6715s, 6715b, které spadají do série pro „vyváženou mobilitu“, série zaměřující se na výkon a ultralehké modely mají následovat v blízké době.

Zdroj: HP