Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí nové servery nižší třídy pro středně velké společnosti

28.1.2008, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí nové servery nižší třídy pro středně velké společnosti
Společnost HP zařadila do své nabídky novinky z oblasti serverů nižší třídy, k nimž se přidávají také nová aplikační řešení a software pro vzdálenou správu, jenž byl zdokonalen. Přímo se jedná o serverové platformy HP ProLiant, Midmarket...
Společnost HP zařadila do své nabídky novinky z oblasti serverů nižší třídy, k nimž se přidávají také nová aplikační řešení a software pro vzdálenou správu, jenž byl zdokonalen. Přímo se jedná o serverové platformy HP ProLiant, Midmarket Business řešení pro upgrade podnikových aplikací a Lights-Out 100 Remote Management.



Mezi nové HP ProLiant se řadí DL180 G5, dvouprocesorový 2U server s čtyřjádrovými procesory Intel, třemi PCIe sloty a až 9 TB kapacity. Pro digitalizaci videa, e-mail či online hry se pak hodí DL185 G5, jenž je také dvouprocesorový 2U server a má k dispozici až 14 jednotek s kapacitou 10,5 TB. Třetím je 1U server DL165 G5 se dvěma procesory a čtyřmi 3,5 disky a nakonec to je HP ProLiant DL160 G5. Jedná se také o 1U server se dvěma PCIe 2.0 x16 sloty.

HP Lights-Out 100 nabízí například možnost bezpečné správy serverů ProLiant G5 z jakéhokoliv místa, instalaci a aktualizaci SW po síti či monitoring HW (teploty, ventilátory, napájení). Na nové servery se přitom vztahují služby HP Total Care, které firmám mají pomoci při nákupu technologií, zhodnocování investicí do nich a zajistit bezpečný provoz.

Zdroj: TZ HP