Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí příslušenství k řadě notebooků Pavilion

20.7.2007, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí příslušenství k řadě notebooků Pavilion
Svůj výběr příslušenství pro notebooky Pavilion na našem trhu rozšiřuje společnost Hewlett-Packard o další zajímavé doplňky. Jednak je to HP Notebook QuickDock, který dovolí, abyste měli ihned k dispozici veškeré periferie, externí monitor...
Svůj výběr příslušenství pro notebooky Pavilion na našem trhu rozšiřuje společnost Hewlett-Packard o další zajímavé doplňky. Jednak je to HP Notebook QuickDock, který dovolí, abyste měli ihned k dispozici veškeré periferie, externí monitor nebo si propojili notebook s libovolným domácím herním zařízením. Dokovací zařízení je již nyní k dostání za doporučených 2350 Kč včetně DPH.



Dále se v srpnu dočkáme HP xb3000 Notebook Expansion Base, která nabízí ergonomický design pro nastavení notebooku do optimální pozice pro práci nebo sledování videa. Pomocí Expansion Base se připojíte k síti, napájecímu zdroji, periferiím a také si budete moci vychutnat lepší stereo zvuk pomocí integrovaných reproduktorů. Zvlášť lze pak objednat bezdrátovou klávesnici a myš. Toto zařízení vás vyjde na 4012 Kč s DPH.



A nakonec je zde pro zálohování a přenášení dat externí disk HP Pocket Media Drive s kapacitou až 160 GB a připojením přes USB 2.0 port. Na výšku měří 1,6 cm a na šířku 13,6, takže by se měl pohodlně vejít do kapsy. Kapesní disk je také k dispozici už nyní za cenu 3164 Kč s DPH - 160GB verze. Kromě toho HP nabízí i další periferie včetně myší, TV Tuner a pro přenášení notebooků také sportovní batohy a brašny.



Zdroj: Hewlett-Packard