Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí řadu nových tiskáren a multifunkcí

18.9.2008, Jan Vítek, aktualita
HP uvádí řadu nových tiskáren a multifunkcí
Společnost Hewlett-Packard vytáhla z rukávu několik nových tiskových řešení pro široké spektrum uživatelů i firmy. Pro malé a střední podniky je zde barevná HP Color LaserJet CP2025 pro tisk dokumentů i fotografií s rychlostí až 20 stran...
Společnost Hewlett-Packard vytáhla z rukávu několik nových tiskových řešení pro široké spektrum uživatelů i firmy. Pro malé a střední podniky je zde barevná HP Color LaserJet CP2025 pro tisk dokumentů i fotografií s rychlostí až 20 stran za minutu a tonery HP ColorSphere.
Dalším modelem je multifunkce HP Color LaserJet CM2320 MFP s tiskem a kopírováním se stejnou rychlostí 20 stran za minutu barevně i černobíle. Dále nabízí bezobslužný fax i skener a je možné ji připojit k počítačové síti.


HP Photosmart C538

Uživatelé si pak mohou do domácností pořídit HP Photosmart Pro B8550, která může tisknout až do krajů média a podporuje formáty od 10 x 15 cm do A3+ (výtisk za 90 sekund, nejmenší formát pak 5x rychleji). Díky 6,5cm barevnému displeji pak lze pohodlně tisknout i bez připojeného počítače. Multifunkce HP Photosmart C4580 je další model, jenž dokáže detekovat druh média a tiskne fotografie odolné proti rozmazání v rozlišení až 4800 dpi. Rychlost tisku je zde až 30 stran za minutu, kopírování pak 23 a jedna fotografie je hotová za 25 sekund. Skener nabízí 48bitovou hloubku a rozlišení 1200 x 2400 dpi a nakonec je zde Wi-Fi .

Další multifunkce je HP Photosmart C5380 s důrazem na kvalitu tisku fotografií s rozlišením až 9600 dpi. Barevně tiskne rychlostí až 30 stran za minutu, černobíle 32, disponuje 6,1cm displejem a její skener má stejné parametry jako předchozí model. Nakonec se můžeme zmínit o podpoře tisku na optická média. Posledním modelem je inkoustová tiskárna HP Photosmart D5460, jež zvládne také tisknout na optické média, její rychlost je 31 stran za minutu barevně a 33 černobíle. Fotografie pak zvládne za 18 sekund a zde se hodí také samozasouvací zásobník. Určena je do kanceláří nebo domácností.

Zdroj: TZ Hewlett-Packard