Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP uvádí řešení pracovního toku pro podporu produktivity

22.4.2009, Marek Štelčík, aktualita
HP uvádí řešení pracovního toku pro podporu produktivity
Společnost HP dnes kromě nových skenerů oznámila i nová softwarová řešení, která mají posílit produktivitu a řízení podnikových pracovních toků. Díky tomuto řešení mohou oprávnění uživatelé skenovat, indexovat a odesílat dokumenty z jakéhokoliv...
Společnost HP dnes kromě nových skenerů oznámila i nová softwarová řešení, která mají posílit produktivitu a řízení podnikových pracovních toků. Díky tomuto řešení mohou oprávnění uživatelé skenovat, indexovat a odesílat dokumenty z jakéhokoliv pracoviště pomocí funkcí pracovního toku, ke kterým mají přístup přímo z uživatelského rozhraní přístroje. Kromě toho společnost HP oznámila řešení pro sledování a automatizaci dodacích dokladů ve výrobě. Oznámení o vrácení dodacích dokladů nabízí vylepšenou fakturaci a on-line vyhledávání dokumentů v rámci celé organizace. Společnost dále představila softwarová řešení jako HP Output Server Solution, sloužící k distribuci obchodních dokumentů.



Díky této infrastruktuře mohou podniky centrálně spravovat, převádět a zpracovávat informace podstatné pro jejich obchodní činnost z jakéhokoliv zdroje do jakéhokoliv cílového místa. HP Open Extensibility Platform-Management je řešení, které umožňuje podnikům konfigurovat mnoho různých tiskových či multifunkčních zařízení pomocí řídicích nástrojů. HP Web Jetadmin 10.2 je určen pro administrátory, kterým umožňuje nastavit autorizaci pomocí PIN, řídit náklady na barvu či nastavovat zabezpečení. Posledním představeným produktem je nový ovladač Universal Print Driver 5.0, který nově obsahuje i HP EasyColor pro optimalizaci barevného tisku.

Zdroj: TZ HP