Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP zlepšilo své řešení pro testování výkonu

24.3.2009, Marek Štelčík, aktualita
HP zlepšilo své řešení pro testování výkonu
Společnost HP oznámila uvedení nové klíčové verze softwaru a služeb, které mají pomoci IT organizacím lépe spravovat výkon v průběhu celého životního cyklu aplikací. Oznámena byla dostupnost sady podnikového softwaru pro testování výkonu...
Společnost HP oznámila uvedení nové klíčové verze softwaru a služeb, které mají pomoci IT organizacím lépe spravovat výkon v průběhu celého životního cyklu aplikací. Oznámena byla dostupnost sady podnikového softwaru pro testování výkonu HP Performance Center 9.5, jež obsahuje nástroj pro zátěžové testování na trhu HP LoadRunner. Pomocí sady HP Performance Center mohou zákazníci ověřovat výkon aplikací proti podnikovým požadavkům a případně zmírňovat rizika spojená s nasazováním a upgradem aplikací. Společnost HP zároveň zlepšila své služby Application Lifecycle Management. Nové HP produkty mají pomoci firmám osvojit si pohled na životní cyklus aplikací.



Mnohé společnosti totiž dle analýz uvolňují aplikace do produkčního provozu s minimálním posouzením podnikových požadavků. Nový software má konkrétně pomoci zákazníkům konsolidovat funkce testování výkonu v centrech a sledovat změny, aby mohli nakonfigurovat aplikaci pro optimální výkon, dále vyhledávat a opravovat problémy s výkonem aplikací webu 2.0 a také zkrátit dobu testování mezi opakovanými cykly.HP Performance Center 9.5 je nabízen jako licencovaný softwarový produkt a také formou služby HP Software as a Service. Bližší informace jsou k nalezení na webových stránkách společnosti.

Zdroj: TZ HP