Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HP zveřejnilo první plody spolupráce s Voodoo PC

7.9.2007, Jan Vítek, aktualita
HP zveřejnilo první plody spolupráce s Voodoo PC
Společnost Hewlett-Packard v posledních dnech představila nejen nové iPAQ, ale také zveřejnila výsledky spolupráce s firmou Voodoo PC, kterou získala již před rokem. Představil se tedy HP Blackbird 002 s kompletně novým návrhem skříně, jenž...
Společnost Hewlett-Packard v posledních dnech představila nejen nové iPAQ, ale také zveřejnila výsledky spolupráce s firmou Voodoo PC, kterou získala již před rokem. Představil se tedy HP Blackbird 002 s kompletně novým návrhem skříně, jenž vypadá opravdu dobře a především schopně a může se směle postavit hernímu PC od Dellu - XPS 720 H2C.



Blackbird002 využívá kompletně hliníkovou skříň na kovovém stojanu a ten, i když na to nevypadá, by měl unést přes 270 kg. Vyvýšená pozice má i svůj praktický účel. Zajišťuje přístup vzduchu pro 1100W zdroj, jenž je uložen vespod skříně.

- klikněte pro zvětšení -

Jak můžete vidět z fotografie, součástí je také integrovaný systém vodního chlazení, který by němel vyžadovat údržbu. Zbytek skříně je také uzpůsoben tak, aby k instalaci nebylo třeba žádných nástrojů a své místo si také našlo osvětlení různých částí skříně. Ve světle se tak bude koupat například spodní podstavec, přední rošt ventilátoru, ale také zadní porty, aby na ně bylo dobře vidět i za tmy. Co se týče samotných komponent, pak se nepoužívají žádné speciální, ale osazovány jsou samozřejmě ty nejvýkonnější procesory, grafické karty a další. Nijak nebude upraven ani BIOS základní desky, takže možnosti přetaktování zůstávají na uživateli. Ceny se pak pohybují dle výbavy od 2500 USD po závratných 6500 USD.

Zdroj: DailyTech