Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HTC Flyer u nás v prodeji od 20. května

19.5.2011, Jan Vítek, aktualita
HTC Flyer u nás v prodeji od 20. května
Společnost HTC oznámila, že její tablet HTC Flyer bude v České republice k dispozici od 20. května, tedy od zítřejšího dne. Dočkají se ale zatím jen zájemci, kteří si dojdou na speciální promoakci do značkové prodejny v Praze. Ostatní si...
Společnost HTC oznámila, že její tablet HTC Flyer bude v České republice k dispozici od 20. května, tedy od zítřejšího dne. Dočkají se ale zatím jen zájemci, kteří si dojdou na speciální promoakci do značkové prodejny v Praze. Ostatní si počkají, ale jen do 23. května, od kdy budou Flyery ve volném prodeji za doporučenou maloobchodní cenu od 13 999 Kč.



HTC Flyer je sedmipalcový tablet s celohliníkovým pouzdrem, v němž se ukrývá 1,5GHz procesor Qualcomm Snapdragon. Nabízeny budou dvě varianty, a sice základní model se 16 GB paměti a Wi-Fi se zmíněnou základní cenou a pak 32GB model s Wi-Fi i 3G za 16999 Kč. Obě budou vybaveny digitálním perem HTC Scribe pro lepší psaní poznámek, které budeme moci díky funkci Timemark přiřazovat ke zvolenému času v pořízeném audiozáznamu. Poznámky budou také propojeny s kalendářem a pokud tablet rozpozná začátek události v kalendáři, nabídne uživateli možnost začít psát k tématu nový blok poznámek.

Dále se HTC chlubí také funkcí pro synchronizaci dokumentů s plánovací službou Evernote. Flyer je založený na OS Android s nástavbou HTC Sense, jeho rozměry jsou 195 x 122 x 13,2 mm a hmotnost 420 gramů i s baterií. Jeho podrobné specifikace jsou již uvedeny na českých stránkách výrobce (viz zdroj).

Zdroj: TZ HTC