Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HTC Sensation XE se již dostal do prodeje

12.10.2011, Jan Vítek, aktualita
HTC Sensation XE se již dostal do prodeje
Společnost HTC oznámila, že od dnešního dne začala prodávat svou novinku v podobě hudebního smartphonu HTC Sensation XE. Stalo se tak na obvyklém místě - v pražské ulici Na Poříčí 24 a k tomu si výrobce připravil ještě jeho oblíbenou promoakci,...
Společnost HTC oznámila, že od dnešního dne začala prodávat svou novinku v podobě hudebního smartphonu HTC Sensation XE. Stalo se tak na obvyklém místě - v pražské ulici Na Poříčí 24 a k tomu si výrobce připravil ještě jeho oblíbenou promoakci, a sice cca 50% slevu pro prvních 100 zájemců. V běžném prodeji bude tento telefon k dispozici za doporučenou cenu 13499 Kč s daní, takže po slevě to bude 6999 Kč. Mimochodem, poprvé začalo HTC prodávat své telefony s podporou takové promoakce právě před rokem, kdy byl takto uveden na trh model HTC Desire HD.





Do jeho výbavy patří dvoujádrový procesor Snapdragon od firmy Qualcomm, který dosahuje frekvence 1,5 GHz, ale hlavním lákadlem mají být sluchátka Beats slibující velmi kvalitní reprodukci hudby. A pak tu bude také zvukový profil Beats, jenž má dobarvit basy i výšky ztracené případnou MP3 kompresí. Sluchátka dovolí také ovládat příslušný hudební přehrávač a také s jejich pomocí budeme moci přijímat hovory. Výchozí přehrávač bude podporovat aac, amr, ogg, m4a, mid, mp3, wav, wma a videa 3gp, 3g2, mp4, wmv, avi, XviD.

Mezi ostatní hlavní specifikace patří 4,3" qHD displej, paměť RAM s kapacitou 768 MB, dále tu jsou 4 GB vnitřní paměti, dvojitý LED blesk u zadní 8Mpix kamery a 1730mAh baterie. A pokud vám snad něco z toho nesedí, tak si můžete počkat na Sensation XL, který nabídne trošku odlišné specifikace.
 
Zdroj: TZ HTC