Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

HTC uvádí Desire HD a Desire Z s Androidem

16.9.2010, Jan Vítek, aktualita
HTC uvádí Desire HD a Desire Z s Androidem
Společnost HTC na tiskové konferenci v Londýně včera představila vylepšené uživatelské rozhraní HTC Sense, které jako první bude využito v telefonech HTC Desire HD a HTC Desire Z. Ty budou jinak založeny na platformě Android a díky nové...
Společnost HTC na tiskové konferenci v Londýně včera představila vylepšené uživatelské rozhraní HTC Sense, které jako první bude využito v telefonech HTC Desire HD a HTC Desire Z. Ty budou jinak založeny na platformě Android a díky nové verzi Sense mají nabídnout vedle jistých inovací také zdarma dostupné služby pro správu telefonu skrze HTCSense.com. Tento server poslouží k záloze dat, prozvonění telefonu, když jej nebudeme moci najít a když se nám to nebude dařit stále, budeme jej moci zablokovat. Uživatelé si odtud mohou také stahovat exkluzivní tapety, vyzvánění, scény nebo widgets firmy HTC.



Další novinkou je fce HTC Locations s mapovými podklady bez prodlev a poplatů za přenesená data, čtečka e-knih optimalizovaná pro mobilní telefony, funkce pro zvýraznění textu, vypisování vlastních poznámek, vyhledávání definic nebo překlad z cizího jazyka. Knihy budeme moci nakupovat na internetovém obchodě Kobo.



HTC Desire HD nabídne 1GHz procesor Qualcomm 8255 Snapdragon, 4,3" displej, Dolby Mobile SRS, 8Mpix fotoaparát s možností nahrávat videa v 720p a tělo vyrobené z jednoho kusu hliníku, čímž navazuje na HTC Legend. Pak je tu také funkce Fast Boot, která umožňuje rychleji telefonovat a pročítat poštu díky zrychlenému startu vypnutého přístroje.

HTC Desire Z má klávesnici QWERTY, 800MHz procesor Qualcomm 7230, taktéž fci Fast Boot či nahrávání v 720p (5Mpix fotoaparát) a novou výsuvnou konstrukci. Oba modely budou v nabídce HTC od října až listopadu s cenami 14499,- za HTC Desire HD a 12999,- za HTC Desire Z.

Zdroj: TZ HTC