Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ICQ představuje v ČR předplacenou ICQ SIM kartu pro volání ze zahraničí

9.7.2008, Marek Štelčík, aktualita
ICQ představuje v ČR předplacenou ICQ SIM kartu pro volání ze zahraničí
Nová ICQ SIM karta bude nabízet možnost volat a posílat zprávy z 80 zemí světa, kdy příchozí hovory a zprávy budou zdarma. Jedná se o předplacenou kartu, která má být ekvivalentem k roamingovým službám, či lokálně zakoupeným SIM kartám,...
Nová ICQ SIM karta bude nabízet možnost volat a posílat zprávy z 80 zemí světa, kdy příchozí hovory a zprávy budou zdarma. Jedná se o předplacenou kartu, která má být ekvivalentem k roamingovým službám, či lokálně zakoupeným SIM kartám, kde například za příchozí hovor se jedná o poplatky 8 Kč. Cena předplacené SIM karty je 20 eur a doprava SIM karty je zdarma, objednávat můžete na www.icqsim.com, cena představuje 20 eurový kredit, se kterým je taktéž dodávána. Odchozí textové zprávy stojí 0,19 eur (zhruba 4,4 Kč) a hovor 0,29 eur (zhruba 6,8 Kč).



ICQ SIM karta zajišťuje volné příchozí hovory všude tam, kde je dostupné pokrytí GSM sítí. „ICQ SIM karta je určena zejména cestovatelům s omezenými finančními možnostmi, jako jsou náctiletí turisté, kteří si chtějí užít svobody cestování během letních prázdnin,“ oznamuje Ofer Oved, viceprezident ICQ. Společnost ICQ se při jejím vývoji spojila s partnerem MVNO United Mobile se záměrem uvést na trh předplacenou SIM kartu, kterou lze využívat v neblokovaných GSM mobilních telefonech po celém světě. Předplacené ICQ SIM karty jsou dostupné ihned.

Zdroj: TZ ICQ