Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

INTELEK zařadil do nabídky komponenty Solarix 10G pro kabeláže s rychlostí 10 Gb/s

7.11.2007, Jan Vítek, aktualita
INTELEK zařadil do nabídky komponenty Solarix 10G pro kabeláže s rychlostí 10 Gb/s
Společnost INTELEK, která se zabývá distrubucí komponent a systémů pro počítačové sítě, zařadila do své nabídky Solarix 10G, řadu produktů určenou pro sítě s protokolem 10GBase-T. Všechny její prvky odpovídají kategorii 6A pro topologii...
Společnost INTELEK, která se zabývá distrubucí komponent a systémů pro počítačové sítě, zařadila do své nabídky Solarix 10G, řadu produktů určenou pro sítě s protokolem 10GBase-T. Všechny její prvky odpovídají kategorii 6A pro topologii Permanent Link i Channel (metalické systémy strukturované kabeláže) a splňují směrnici RoHS Evropské unie (omezuje používání nebezpečných látek).


Keystone 6A

Solarix 10G zahrnuje neosazený stíněný patch panel, stíněné keystony kategorie 6A, dvakrát stíněné patch kabely kategorie 6A a instalační kabel kategorie 7 s pláštěm LSOH. Stínění je zde pro zvýšení odolnosti proti cizímu přeslechu (Alien Crosstalk), což bylo i s dalšími kvalitami testováno německou laboratoří GHMT.



Součástí je tedy Keystone SXKJ-10G-STP-BK s úzkým profilem a možností univerzálního zapojení v prvcích jako modulárních zásuvkách Tango, Element a Time. Dále je vybaven duální svorkovnicí IDC typu 110/Krone, která je označena podle standardů zapojení T568A a T568B a splňuje všechny standardy kategorie 6A. Minimální životnost keystonů je 1000 zapojení/odpojení a svorkovnice má vydržet minimálně 200 zařezání. Pro další informace využijte link na zdroj aktuality.

Zdroj: TZ INTELEK