Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Internet Explorer 7 už nebude dělat nepořádek v historii navštívených stránek

20.1.2006, Milan Šurkala, aktualita
Internet Explorer 7 už nebude dělat nepořádek v historii navštívených stránek
Říká vám něco Temporary Internet Files? Nebo složka Cookies? Tyto "zajímavé" složky internetového vyhledávače Internet Explorer nejsou ani zdaleka všemi úložišti obsahu, který se vám podařilo získat brouzdáním na internetu. Pokud jste si...
Říká vám něco Temporary Internet Files? Nebo složka Cookies? Tyto "zajímavé" složky internetového vyhledávače Internet Explorer nejsou ani zdaleka všemi úložišti obsahu, který se vám podařilo získat brouzdáním na internetu. Pokud jste si alespoň jednou chtěli udělat pořádek v těchto souborech (rozuměj smazat všechny), zabralo vám to jistě nějaký ten čas a ani tak jste nebyli zdaleka hotovi.



Internet Explorer 7 bude tento problém řešit a půjde ve stopách alternativních prohlížečů, které si vše uchovávají mnohem přehledněji a není problém smazat cache prohlížeče jedním tlačítkem, stejně tak jako všechna uložená hesla, historii navštívených stránek či položek zadaných do formuláře.

Samozřejmostí bude i možnost smazat úplně vše jedním kliknutím na "Delete all". Internetový prohlížeč bude podle prosakujících informací mnohem bezpečnější a uživatelsky příjemnější. Přiznejme si, že dnešní IE v tomto ohledu trochu zaostává. Měl by se objevit spolu se systémem Windows Vista, tedy v druhé polovině tohoto roku.

Zdroj: www.eweek.com
Autor: Milan Šurkala
Vystudoval doktorský program v oboru informatiky a programování se zaměřením na počítačovou grafiku. Nepřehlédněte jeho seriál Fotíme s Koalou o základech fotografování.