Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Interoute představuje novou službu Interoute One pro jednotnou komunikaci

19.6.2007, Jan Vítek, aktualita
Interoute představuje novou službu Interoute One pro jednotnou komunikaci
Voice Over IP komunikace a její zjednodušení poskytlo společnosti Interoute námět pro další službu, kterou chce snadno zpřístupnit hlasovou komunikaci, snížit náklady na hovory a zkrátit dobu migrace na IP telefonii při zachování bezpečnosti....
Voice Over IP komunikace a její zjednodušení poskytlo společnosti Interoute námět pro další službu, kterou chce snadno zpřístupnit hlasovou komunikaci, snížit náklady na hovory a zkrátit dobu migrace na IP telefonii při zachování bezpečnosti.



Služba Interoute je přátelská zvláště k uživatelům aplikací Microsoft Live Communications Server 2005 nebo Microsoft Office Communications Server 2007, jimž umožňuje bezpečně sdílet informace o přítomnosti pro zasílání rychlých zpráv a uskutečňovat videohovory v podnikových sítích a to vše bez nutnosti pořizovat další infrastrukturu.

Eric Swift, senior ředitel managementu produktů Unified Communications Group společnosti Microsoft, řekl: „Těší nás, že společnosti jako Interoute přijímají flexibilitu našeho softwaru pro jednotnou komunikaci za vlastní a usnadňují zákazníkům federovanou součinnost se svou sítí. Propojení se sítí Interoute umožňuje organizacím pomocí programu Office Communicator komunikovat VoIP hovory, videohovory a rychlými zprávami s větším počtem lidí.“

K platformě Interoute One se můžete za krátkou dobu připojit na webových stránkách a začít přímo komunikovat s jinými společnostmi i veřejnou telefonní sítí.

Zdroj: Interoute