Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
9.8.2000, Zdeněk Michálek, zpráva
Ne že bychom radili k následování, ale občas se to hodí...
davex | 17.8.200113:27

no taky jsem instaloval na dva procesory NT ctverky, ale pokud by se mi stalo neco jako, ze po pusteni 6mb utilitky zmizi nektere systemove soubory, asi bych dal format a zacal bych instalovat LiNUX, pred tim bych si asi polezel par dni ve spitale (pokud bych to prezil) protoze by me trefil infarkt. Neco takoveho jako opravna utilitka, ktera neco zpravi a zahy je nutna opravna instalace systemu to si opravdu muze dovolit jen banda teoretiku (Microzoft aneb mikropolivka) ve spolupraci s jeho siamskym dvojcetem vlezdoprdelkou INTELem...........at zije ZX SPECTRUM !!!

Odpovědět0  0
Zdenek | 18.8.200017:59

Mam dojem, ze o ovladac NTFS apod. jste zakonite prisli restartem po spusteni one utilitky jeste pred aplikaci Service Packu.
Microsoft durazne upozornuje, ze mate-li nainstalovan Service Pack (vzhledem k cislu 6 predpokladam, ze ano ;-) a pouzijete-li instalacni soubory je nutne reaplikovat Service Pack - mozna chybi dodat jeste pred restartem!
Ona utilitka nahradi Uniprocesorovy HAL Multiprocesorovym, ale samozrejme neoservicepackovanym. No a po HALu bez Service Packu nemuzete chtit aby bezel ovladac NTFS a dalsi velmi dulezite ovladace jiz 6x opatchovane.

Odpovědět0  0
paulie | 9.8.200023:52

aj nam sa stalo nieco podobne, nastastie sme MALI DATA UZIVATELOV ZALOHOVANE a nic vazneho sa nestratilo ...
Lenze nefungovalo obnovovanie zo zachrannej diskety, takze teraz reinstalujeme server nanovo.
Ked budete niekto upgradovat na druhy procesor UROBTE ZALOHU VSETKYCH DAT. Aj nedolezitych dat, tie sa casto stanu VELMI dolezite a potrebne najneskor 5 minut po spadnuti servera :-)

Odpovědět0  0
Martink | 9.8.200016:45

Nejen že MS má na toto svůj nástroj, ale dokonce HP na to myslí. Pokud chcete upgradovat na 2 CPU u pracovních stanic HP KAYAK, na jeho instalačním/servisním CD naleznete utilitku určenou právě k tomuto účelu. Mám pocit že byla přímo od HP (alespoň jsem tam někde vyděl jejich logo, ale už je to asi rok co jsem to dělal). Postup spočíval v tom, že jste někam na HDD rozbalili aktuálně nainstalovaný Service Pack a pak pustili tuto utilitu. Ta se akorát zeptala na příslušné umístění SP a pak provedla potřebné úpravy. Po restartu bylo vše OK a celá operace i s instalací CPU trvala asi 15 minut. Ostatně viz: http://www.support.kayak.hp.com/kayaksupport/level4/21kdu1l1en.e­xe.html

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.