Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
17.5.2002, Štěpán Mrázek, článek
První informace o grafickém čipu NV30 jsme již přinesli před několika dny. Dnes se objevily informace o jeho nástupci či možná jeho „ultra“ verzi.
hawran | 20.5.200512:50
smažte ten SPAM
Odpovědět0  0
D. | 17.5.200214:00

To snad neni mozny, ja prispevek napsal po prve a zdalo se mi ze se nezapsal, tak jsem jej napsal jeste jednou a ted se potvora ukazal i s tim starym. .. pardoon :-)))

Dan :-))

Odpovědět0  0
D. | 17.5.200213:59

For Fish: Q3A, UT, Half Life, Wolfstein atd jsou pro Linux vyrabeny od tech samych firem, jako je vyrabeji pro WIN, takze s timto je to uplne stejne... (platebni karta) ....... jinak fakt spravny postreh.... co se tyce eComStation, tak ten byl ve verzi 1,0 jen pro CR a jeho, distribuovat ho bude myslim vypal.cz - nevim to jiste, je to presne na www.os2.cz kdo to bude u nas prodavat.... po dlouhe dobe moderni nastupce klasicke OS/2ky :-) .... PS zdravim Linux :o)

For Stepan: Joo, to mas recht :-)

Nebudu uz prudit a kazit nekomu naladu... :-)

S pozdravem Dan.

http://starhill.web2001.cz/

Odpovědět0  0
D. | 17.5.200213:28

For FISH: Jo super postreh,..... myslim, ale ze s kupovanim her s platebni kartou, jak rikas, by nemel byt az takovy problem, protoze hry, jako treba Q3A, UT, HL, vyrabeji primo firmy, ktere je delaji pro Win... takze v tomto bych problem nevidel, tak je to i s Wolfstainem.... eComStation se da zatim koupit neda...., to je fakt, ale zkusebni verze tohoto OS byla a to jen pro CR !!! mam ji doma a je to fakt nahulovy OS... to byste musel videt a zkusit, proste super nasledovnik OS/2ky :-) A jinak finalne ma eComStaion vyjit asi za 3 mesice po nekolikaletem vyvoji firem Serenity Systems a IBM... Ale pro budouci prodej, ted si nevzpomenu presne, ale myslim na vypal.cz, je to napsany na strankach www.os2.cz, kdo je distributorem a prodejcem tohoto super OS a jinych .... :-)

For Stepan: Jo to mas recht.... :-)

No nic i tak jsem rad, ze jde elektronika brutalne dopredu a uz tu nebudu prudit a kazit naladu ostatnim, jooo taky bych tuto grafiku bral, az bude v kupe, kdybych na ni mel :-)

S pozdravem Dan.

http://starhill.web2001.cz/

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 17.5.200213:33

Já bych ji taky chtěl a taky na ni nemám :-(. Právě proto jsem rád že přijde VN35, jelikož až bude na pultu tak se bude GF4 Ti prodávat za cnu kterou si budu moct dovolit :-))).

Odpovědět0  0
D. | 17.5.200211:10

Me by jako zajimalo o co tem vyrobcum porad jde????? Je to jenom na hry, mate jine vyuziti?? Me jine nenapada... Na tvorbu grafiky bych si stejne poridil jiny stroj ne PC....

JA TO OPRAVDU nechapu tohle, ted mam RedHAt 7,3 a mam od kamose pujcenou grafiku Tseng Labs T 6000 z roku 1996 nebo co a ma 128 bitove jadro na 2D - o 3D ani rec, to je jasny. Ale fakt tyhle lidi, firmy tak trochu obdivuju po cem porad jdou a co vyrabeji...... Je super, tech. pokrok, lepsi a vyssi vykon, super vec, jsem elektrotechnik, vim o cem se tu tak trochu toci z hlediska mikroelektroniky, ale proc porad take Billuv OS? vzdyt v Linuxu by ty hry jely o 30% rychleji, to jde videt kam to vsechno vede..... Nezlobil bych se, kdyby tu byl nejpouzivanejsi OS OS/2 (www.os2.cz) a jeho nastupce eComStation (www.ecomstation.com) - nejrychlejsi OS pro platformu PC,.... od IBM , fakt vas tu nechapu,.... nechapu to, opravdu jsem asi tak mimo, nebo hloupej a kreten pro ostatni... nebo to naopak ostatni jsou mimo a budou nadale v CR krast opearcni systemy aby si mohli zahrat nejakou hru? Co to povidam, krast vlastne i hry? No jasne, jak jinak,... z 90 % maji vsichni hry pro Widdle kradene, ... no comment, to radsi totiz nehraju, abych nemusel zit s vedomim, ze jsem proste zlodej a kupodivu vsichni to jaksi prehlizeji a koukaji na super HW, ktery se vyrabi, ale vsichni mi tvrdi, kdyz jim nekdo ukradne kolo, jaky to byl kretko, kdo to udelal, ale to, ze oni sami mnohdy i nevedomky zpusobuji skody mnohonasobne vyssi, to uz je jaksi nezajima, no at zije vycurany cesky narod a nejen ten, to je humus tohle,....

Post Scriptum: hry pro Linux, Q3A, UT, Half Life existuji a to za par supu... ale to by si je nasi PC "odornici" MUSELI koupit a to asi neee, oni nekteri cekaji, az to kamos sezene ukradeny....

Jinak super NV 30 a 35 vypada zajimave.......

Jinak svethardware je 2 mesice www, kterou navstevuji denne az 20x, takze si nestezuji na jeji obsah :-)


At si to uziji ti co jen testuji grafiky a zkousi hry, ktere poradne ani nedohraji atd. .....

Omlouvam se predem vsem, ktere muj vylev urazil,..... moc se to tematu netyka , ja vim...


S pozdravem D.

http://starhill.web2001.cz/

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.