Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE ČR přináší novinky firmy ASUS z oblasti sítí

13.5.2008, Jan Vítek, aktualita
JOYCE ČR přináší novinky firmy ASUS z oblasti sítí
Společnost JOYCE ČR, která k nám přímo dováží produkty ASUS, uvádí nové produkty této firmy z oblastí sítí. Jako první je to ASUS USB-BT21 Bluetooth v2.0 dongle 3Mb/s s podporou EDR a bezdrátového přenosu audia ve stereu. K dispozici je...
Společnost JOYCE ČR, která k nám přímo dováží produkty ASUS, uvádí nové produkty této firmy z oblastí sítí. Jako první je to ASUS USB-BT21 Bluetooth v2.0 dongle 3Mb/s s podporou EDR a bezdrátového přenosu audia ve stereu. K dispozici je 19 profilů pro OS Windows a 8 profilů pro Mac OS. Možné je propojení PC s telefonem pro připojení k Internetu, to vše za cenu 376 Kč bez DPH.



ASUS WL-520gU BroadRange WiFi přichází s podporou CDMA na USB portu a jedná se o WiFi AP se čtyřportovým switchem. Toto zařízení je v podstatě shodné s WL-520gC, ale má navíc jeden USB port, k němuž lze připojit tiskárnu, disk a především CDMA modem. Bez DPH stojí 1 383 Kč.

Třetí novinkou je ASUS WL-530g v2 WiFi mini GW/Switch/AP, také Access Point pro WiFi se čtyřportovým switchem. Toto zařízení se zaměřuje především na kompaktnost, takže nabízí malé rozměry, ale také nízkou cenu - 630 Kč bez DPH.

A jako poslední se představí ASUS AM604 ADSL router a ASUS AM604g ADSL WiFi router pro ADSL2/2+ sítě. Nabízí čtyřportový 10/100 Mbps switch a verze 'g' navíc také WiFi AP s rychlostí 54 Mbps. Ceny jsou následující: ASUS AM604 1 181 Kč bez DPH, ASUS AM604g 1 842 Kč bez DPH.

Zdroj: TZ JOYCE ČR