Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

JOYCE ČR uvádí na trh nové WiFi produkty ASUS

20.7.2007, Jan Vítek, aktualita
JOYCE ČR uvádí na trh nové WiFi produkty ASUS
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce značek WELL a ASUS, již brzy pro máš trh představí nové Wi-Fi produkty. Mezi ně se zařadí Internet gateway/AP WL-520gC, miniaturní Access Point WL-330gE a super rychlý PCI klient WL-130N. ASUW WL-520gC...
Společnost JOYCE ČR, přímý dovozce značek WELL a ASUS, již brzy pro máš trh představí nové Wi-Fi produkty. Mezi ně se zařadí Internet gateway/AP WL-520gC, miniaturní Access Point WL-330gE a super rychlý PCI klient WL-130N.



ASUW WL-520gC nabízí coby internetová brána větší pokrytí signálem než předchozí verze a jednoduchou konfiguraci. Zařízení je doplněno čtyřportovým switchem a hodí se tedy pro nepříliš náročná prostředí, kde je důležitý hlavně bezproblémový provoz. AfterBurner zrychluje přenosy až na 125 Mb/s, pro konfiguraci je zde EZSetup pro snadné nastavení routeru i Wi-Fi klienta současně. Běžnou výbavou je pak integrovaný firewall a šifrování WEP 64/128-bit, WPA (TKIP) a WPA2 (AES). Doporučená koncová cena činí 1350 Kč.



Dále je tu Access Point WL-330gE pro mobilní uživatele. Součástí jeho balení je 230V adaptér a napájecí kabel do USB portu (především pro notebooky). Zařízení má rozměry 86 mm x 62 mm x 17 mm a váží 62 g. Dále podporuje režimy HomeGateway, AP, Repeater, WDS, WDS Hybrid či klient (6 in 1), AfterBurner a BroadRange pro lepší pokrytí signálem. Nemůže chybět FireWall a šifrování WEP 64/128-bit WEP, WPA či WPA2 (AES). Toto zařízení se má objevit v průběhu příštího měsíce.



A poslední novinkou je PCI klient ASUS WL-130N pro rychlé bezdrátové přenosy díky standardu 802.11n. S tímto zařízením tedy váš stolní počítač může bezdrátově přistupovat do sítě reálnou rychlostí srovnatelnou s 100Mbit Ethernetem. A pokud zatím nemáte router kompatibilní s Draft N, můžete využít i starší režimy Wi-Fi 802.11 b/g. Zde se pak pro upgrade nabízí například ASUS WL-500W. V balení pak kromě karty dostanete set se třemi anténami (magnetický úchyt) s metr dlouhým propojovacím kabelem. Zabezpečení je realizováno pomocí 64/128 bit WEP, WPA (TKIP) a WPA2 (AES) a zařízení je kompatibilní s OS Windows XP a Vista. ASUS WL-130N se dodává za doporučenou koncovou cenu 1940 Kč.

Zdroj: JOYCE ČR