Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Jste na facebooku? Staňte se naším fanouškem a získejte tričko!

7.6.2010, Karel Polívka, aktualita
Jste na facebooku? Staňte se naším fanouškem a získejte tričko!
Mánie kolem facebooku se nevyhla ani nám. Jste naším pravidelným návštěvníkem a máte účet na facebooku? Staňte se fanouškem naší stránky a dejte nám tak najevo svou přízeň! Čím více fanoušků, tím lépe se nám bude Svět hardware tvořit :-)....
Mánie kolem facebooku se nevyhla ani nám. Jste naším pravidelným návštěvníkem a máte účet na facebooku? Staňte se fanouškem naší stránky a dejte nám tak najevo svou přízeň! Čím více fanoušků, tím lépe se nám bude Svět hardware tvořit :-).

A co na naší stránce najdete? Kromě odkazů na nejnovější články a nejzajímavější aktuality zde informujeme i o našich soutěžích (vědomostních i tvůrčích, jakou je např. SHWallpaper, v níž se např. tento měsíc soutěží o 2 high-endové procesory AMD), v kterých vždy čeká na výherce hodnotná cena - byla by škoda nějakou propásnout jen proto, že třeba nenavštěvujete Svět hardware každý den, co myslíte?

Na facebooku býváte nejspíše častěji, tak ať vás taky udržuje informované o všem, co Vás zajímá.



Navštivte naši stránku na facebooku a v horní části napravo od názvu Svethardware.cz klikněte na tlačítko To se mi líbí.

Zobrazí se výzva pro opsání kontrolního kódu (antispamová kontrola) a po jejím zdolání je to vše - jste naším fanouškem, děkujeme! :-)



Jako bonus každý týden v pondělí (až do odvolání) vylosujeme z řad našich fanoušků jednoho, který získá tmavě modré tričko o velikosti XL s prošívanými logy Intel a Foxconn.

Výherce bude oznámen na naší stránce na facebooku s tím, aby nám poslal na e-mail svou adresu v rámci České republiky pro poslání trička (odešleme jej pomocí České pošty). Vylosovaný fanoušek bude znovu zařazen do losování, jakmile budou po něm obdarováni 2 jiní fanoušci.