Viděl jsem video jak byly odřezky masa namočeny v nějakým enzymu, pak všechny ty odřezky zabalí do igelitu a po asi 24 hodinách z toho byl flák masa na řízky. Ani nebylo poznat že to je ze zbytků, ani když z toho dělaly steaky.
Odpovědět0 0
Zatím funkční možnost: vzít celé kuře a naporcovat si. Jednak neumí udělat celé falešné a dvak je to i výhodnější cenově. A až se naaučí zfalšovat celé kuře, tak asi na střechu lep a drobky a prostě co se chytí nazvat kuřetem.
(měli takovýhle skandálek ve Waršavě.. Čongci chytali holuby a byla z nich čína.. Brečeli hygienici a ochránci přírody, ale zákazníci si šmakovali a po přípravě "nalož to do sojovky a prudce smaž" nikomu nic nebylo..
Odpovědět0 0
není to tak uplně pravda. kuře vyhnané hormony je sakra jiné než obyč
Odpovědět0 0
Jenže je to alepoňm kuře. Ne směs rostlinných bílkovin doplněná chemií a 3d tištěná do tvaru hamburgeru. A ano, do kuřete nacpou také kdejaký blevajz, ale NAŠTĚSTÍ se musí krotit do té míry, aby nechcíplo. Živý organismus má své limity.
Odpovědět0 0
Viděl sem dokument o výrobě hamburgerového masa. V jedné fázi to byla nějaká tekutá podivnost, která se probublávala nějakým plynem, který zabíjel případné bakterie v masu. pak se silně zmrazilo do velikých bloků.
Odpovědět0 0
Naprosto souhlasím.
Raději budu pojídat sušené cvrčky než tyto podivnosti.
Odpovědět4 0
Jo super video :) nevím nevím, ale nejdřív tou tiskárnou postaví pobočku KFC a pak přepnou na jídlo? :) to asi ne, ale chápete kam tím mířím..
Odpovědět0 0