Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Kingston má novou sadu pro upgrade SSDNow V Series

19.6.2009, Marek Štelčík, aktualita
Kingston má novou sadu pro upgrade SSDNow V Series
Kingston Technology Company, známý výrobce paměťových produktů, dnes oficiálně uvedl novinku SSDNow V “value” Series, tedy řešení pevného úložiště SSD určené zejména pro běžné uživatele a zákazníky z malých a středních firem. O sérii jsme...
Kingston Technology Company, známý výrobce paměťových produktů, dnes oficiálně uvedl novinku SSDNow V “value” Series, tedy řešení pevného úložiště SSD určené zejména pro běžné uživatele a zákazníky z malých a středních firem. O sérii jsme již zběžně psali začátkem měsíce, nyní společnost přidává oficiálně další parametry. Novinka je k dispozici ve variantách s kapacitami 128GB a 64GB. Není zapotřebí znovu instalovat operační systém neboť součástí balení je klonovací software a průvodce pro převod dat z pevného disku na SSD.



Souprava SSDNow V Series obsahuje tedy konkrétně klonovací software Acronis True Image, 3,5" montážní redukce včetně šroubků, SATA datový kabel a napájecí kabel, pevné úložiště Kingston SSDNow V Series. Souprava pro upgrade notebooku se dodává s externím USB rámečkem, který umožňuje, aby si uživatel ponechal svůj původní harddisk a mohl jej využít jako dodatečné externí úložiště. V České republice budou SSD disky V Series dostupné od třetího čtvrtletí a mají tříletou záruku.



Rychlost čtení samotných SSD je až 100 MB/s, zvládají provozní teploty 0° C až 70° C a během provozu vydrží vibrace 2,17 G (mimo provoz 3,13 G). Spotřeba je 2,5 W během provozu.

Zdroj: TZ Kingston