Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Komunikátor Palm Treo Pro nabídne Wi-Fi a 320 x 320 displej

15.8.2008, Pavel Bureš, aktualita
Komunikátor Palm Treo Pro nabídne Wi-Fi a 320 x 320 displej
Na webových stránkách společnosti Palm se na několik hodin objevila prezentace a specifikace komunikátoru Treo Pro. V současné době již daná stránka neexistuje, ale mnoha návštěvníkům se podařilo pořídit screenshoty, takže si můžeme nový...
Na webových stránkách společnosti Palm se na několik hodin objevila prezentace a specifikace komunikátoru Treo Pro. V současné době již daná stránka neexistuje, ale mnoha návštěvníkům se podařilo pořídit screenshoty, takže si můžeme nový komunikátor Palmu představit. Jak si můžete všimnout z přiložených snímků, vzhledově se jedná o typické Treo, tj. nechybí malá QWERTY klávesnice pod displejem. Ten je dotekový, jeho rozlišení není sice známé, ale můžeme předpokládat, že Palm vsadí na 320 x 320 a nikoli na dnes už překonané rozlišení 240 x 240 obrazových bodů.




Palm Treo Pro disponuje také bezdrátovou technologií Wi-Fi, na těle přístroje najdete tlačítko pro její ovládání. Pro rozšíření paměti lze použít microSD karty, které se dnes používají ve velké většině podobných zařízení a díky redukcím s nimi lze pracovat také ve starších přístrojích. Palm zaslouží pochvalu za použití audio výstupu ve formě jacku 3,5 mm, místo miniUSB však v Treu najdete menší variantu microUSB. Použitým operačním systémem je podle screenshotů Windows Mobile 6.1 Professional.

Další informace nejsou v tuto chvíli dostupné, jakmile se něco nového dozvíme, budeme vás informovat.

Zdroj: Palminfocenter