Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

7.5.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
Oceanic DV-64, MP3 muzika pod vodu? - Víte jak rychlý je nejrychlejší SMSkař na světě? - Další obrázek následníka Sony Ericssonu P900
oceanic_dv64Oceanic DV-64 - MP3 muzika pod vodu?

Co si budeme povídat, digitální technika má většinou k vodě značně neřátelský postoj a v případě namočení nezřídka přestává fungovat. Pravým opakem ovšem je nejnovější MP3 přehrávač společnosti H20 Audio, který Vám umožní poslouchat hudbu při aktivním plavání a dokonce i potápění.

Model Oceanic DV-64 vydrží tlak až do hloubky 200 m a ve standardní dodávce najdeme i vodotěsná sluchátka. Paměti má v základní 399 USD verzi sice pouhých 64 MB, komu to ale bude málo, může si příplatit a stát se za necelých 600 USD majitelem 512 MB typu.

Víte jak rychlý je nejrychlejší SMSkař na světě?

james_trusler_1Nejrychlejším SMSkařem na světě je dle Daily Mirror jistý muž jménem James Trusler, který dokázal za 1 minutu a 7 sekund napsat do svého mobilu frázi: "The razor-toothed piranhas of the genera Serasalmus and Pygocentrus are the most ferocious freshwater fish in the world. In reality they seldom attack a human."

James pracuje jako inženýr u operátora Vodafone a nyní žije v Austrálii. Vypracoval se nejspíše důkladným tréninkem, protože odešle na 4 000 SMS zpráv měsíčně (tedy více než 130 denně).

Další obrázek následníka Sony Ericssonu P900

layla keyboardPrvní obrázky údajně chystaného následníka Sony Ericssonu P900 vybaveného unikátní výklopnou miniklávesničkou vyvolaly smíšené emoce, zatímco jedni se domnívají, že jde o falzifikát, druzí věří tomu, že se co nevidět objeví informace oficiálnější, ideálně přímo od výrobce. Mezitím se ovšem vynořuje další obrázek znázorňující detail na klávesničku. Bohužel, vzhledem k jeho miniaturní velikosti zůstává stále záhadou, zda jde o šikovný padělek nebo pohled na reálný kus.