Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce nejen ze světa PDA

16.8.2004, Petr Hájek, článek
Krátce nejen ze světa PDA
První recenze Pocket PC Fujitsu Siemens Pocket LOOX 720 - MP3 přehrávač pro motorkáře - Siemens pracuje na mobilu s detektorem alkoholu - Budeme mít všichni Bluetooth v puse?
První recenze Pocket PC Fujitsu Siemens Pocket LOOX 720

Lidem z webu FirstLoox.org se poštěstilo trochu si pohrát s prototypem doposud oficiálně neuvedeného FS Pocket LOOXe 720 a podělit se o svoje zážitky v poměrně rozsáhlé recenzi. Kombinace VGA displejů a operačního systému MS Windows Mobile 2003 Second Edition se nám začíná utěšeně množit...

Road Tech HA90
MP3 přehrávač pro motorkáře

Mezi řadou nejrůznějších MP3manů zaměřených na rozdílné věkové skupiny zákazníků se objevil i model Road Tech HA90 firmy Harley-Davidson určený beze vší pochyby fanouškům motorek - pochromovaný přehrávač namontovatelný na řídítka má malý LCD displej, speciálně velká tlačítka, která lze tisknout i v rukavicích a slot na SD karty (jedna 64 MB je přímo součástí dodávky).

Siemens pracuje na mobilu s detektorem alkoholu

biergarten
O tom, že je v Německu pivo skoro tak populární jako u nás, se jistě netřeba sáhodlouze rozepisovat. Chystaná novinka Siemensu, mobil vybavený dechovým analyzátorem hladiny alkoholu v krvi, zde proto zcela jistě padne na úrodnou půdu...
blue_tooth.jpg image
Budeme mít všichni Bluetooth v puse?

Firma Creganna přišla s konceptem zařízení dDrive, bezdrátového zubu budoucnosti obsahujícího 512 MB paměti a určeného pro úschovu důležitých dat o člověku - díky dDrive by tak každý z nás mohl mít u sebe neustále informace o krevní skupině, alergiích na léky, jakými nemocemi trpí, svoje osobní bezdrátová hesla, PINy a certifikáty apod.