Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze Světa PDA

30.7.2003, Pavel Bureš, článek
Krátce ze Světa PDA
Dell zveřejní opravu pro Axim X5 v nejbližších dnech, pravděpodobně se bude jednat o středu - Americký úřad FCC schválil Handspring Treo, který se bude prodávat ve dvou variantách.
Oprava pro Dell Axim X5 bude v nejbližších dnech

O problémech s operačním systémem Windows Mobile 2003 jsme Vás již informovali. Jen krátce tedy připomenu, že zákazníci, kteří si PDA vybavené tímto systémem zakoupili, začali v internetových diskusích psát o nesmírném zpomalení ve srovnání s Pocket PC 2002. Dell přestal PDA distribuovat a začal problém řešit.

Podle informací zpravodajského serveru stránce technické podpory ve středu. PDAbuzz tvrdí, že příslušná záplata se na stránkách objeví až v sobotu. Dle posledních informací, které máme k dispozici, se jedná opravdu o středu. Závěrem je nutné zdůraznit, že oprava je určena jen pro PDA Dell a má opravovat chyby Windows Mobile 2003, ne povýšit Pocket PC 2002 na nový systém.

Zprávu přinesl Brightand.




Úřad FCC schválil Hanspring Treo 600

Obě verze Hanspringu Treo prošly schvalovacím procesem na FCC. Prodávat se budou dvě varianty, jedna disponuje GSM/GPRS modulem a druhý model bude fungovat v sítích CDMA. GSM verze je lehčí a oproti "bratříčkovi" ji poznáte také podle obměněného designu. Přístroje běží na Palm OS 5 a mají slot na SD karty. Úřad FCC by podle všech informací měl mít i fotografie počítačú v převozních krabicích, jak jsou nakládány. Ty se ale ven zatím nedostaly.










Zprávu přinesl Brightand