Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

11.8.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Epizoda ze seriálu "The Simpsons" zdarma pro Pocket PC - Společnost I/OMagic představuje CD-RW mechaniku s vestavěnou 7-in-1 čtečkou paměťových karet - Hledáte levnou skládací klávesničku pro svůj iPAQ? - Další tři eKnihy ve formátu LIT zdarma


Epizoda ze seriálu "The Simpsons" zdarma pro Pocket PC

Firma XProductions se chystá nabízet uživatelům PDA epizody ze seriálu "The Simpsons", a to za 16 USD. Mnohem zajímavější ale je, že zatím nabízí pro Pocket PC ke stažení zdarma epizodu nazvanou "The Sweetest Apu". Video délky 15 MB přehrajete i na starším Media Playeru.


Společnost I/OMagic představuje CD-RW mechaniku s vestavěnou 7-in-1 čtečkou paměťových karet

Interní 52/32/52x CD-RW mechanika od I/OMagic s vestavěnou 7-in-1 čtečkou je prvním produktem tohoto druhu na trhu. Zařízení za 80 USD je Plug'n'Play kompatibilní se systémem Windows 98 SE nebo vyšším a jeho 7-in-1 část si rozumí s médii CompactFlash, IBM Microdrive, MultiMedaCard, SecureDigital, Memory Stick, Memory Stick PRO a SmartMedia.

Hledáte levnou skládací klávesničku pro svůj iPAQ?

Web Best Options Direct nabízí všem majitelům některého z HP iPAQů série H3800, H3900 nebo H5400 tuto použitelně vypadající skládací přenosnou klávesnici. Rozvržením kláves jde o naprosto standardní QWERTY typ, jehož konstrukce a velikost je kompromisem mezi pohodlím a přenosností.

Včera v 17:00 místního času měli posledních 184 kousků, takže pokud rádi a často píšete, respektive jste k tomu nuceni okolnostmi, zvažte tuto zajímavou investici za necelých 35 USD.

Další 3 eKnihy ve formátu LIT zdarma

Firma Microsoft pokračuje v rámci zvýšení popularity formátu LIT ve své bohulibé akci "Každý týden 3 eKnihy zdarma". Tentokrát přibyly tyto kousky: Facing Ali (Stephen Brunt), Rabbit Run (John Updike) a Don Quixote (Miguel de Cervantes). Všechny zmíněné eKnihy, které budou k dispozici pouze tento týden, si můžete pro Váš MS Reader stáhnout zde.


Facing AliRabbit RunDon Quixote