Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

27.8.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Rozumí si Vaše PDA se SanDisk SDIO Wi-Fi Card? - Nová vesta od SCOTTeVEST - Toshiba předvádí vlastní variaci na Apple iPOD - Další informace o herní konzole od Tapwave
Rozumí si Vaše PDA se SanDisk SDIO Wi-Fi Card?

Společnost SanDisk nabízí na firemních stránkách k nahlédutí seznam PDA, která nativně případně s patchem podporují jejich SanDisk SDIO Wi-Fi Card.

Většina zařízení si s Wi-Fi kartou poradí sama, pouze u HP iPAQů série H395x a H397x je třeba nejprve patchnout ROM.


Nová vesta od SCOTTeVEST

Nejnovější verze populárních oblečků (nejen) pro PDA fanoušky z dílny firmy SCOTTeVEST nabízí klidně i 40 kapes, do kterých uskladníte praticky libovolné představitelné PDA včetně příslušenství. V bundě ale nechybí ani skryté antichmatácké kapsičky nebo třeba nahrazení cvočků magnety a další a další neobvyklosti.

Tento kus šatstva, o který se zajímá v zahraničí i F.B.I. a C.I.A., může být Váš za bratru 130 - 400 USD (kožená verze).


Toshiba předvádí vlastní variaci na Apple iPOD

Společnost Toshiba představila japonského konkurenta pro známý iPOD od Apple. Gigabeat G20 MEG200J přehrává MP3 soubory, kterých si na interní HDD umí uložit až 20 GB a nabízí také poměrně zajímavé fyzické parametry - rozměry 77 x 90 x 13 mm a váhu 158 g.





Další informace o herní konzole od Tapwave

Firma Tapwave uvolnila další kousek z informací o chystané Palm OS 5.2 herní konzole - již se ví, že bude mít displej úhlopříčky 97 mm a rozlišení 480 x 320, analogový ovladač, 3D akcelerátor, stereo zvuk, vestavěný Bluetooth a že v prodeji budou dvě verze: mainstreamová s 32 MB RAM za 299 USD a highendová se 128 MB RAM za 399 USD.


Tapwave Zodiac Audio MP3 player