Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

5.9.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Izraelský tým přišel na způsob, jak proniknout do probíhajícího GSM hovoru - Vše o ActiveSync - HP iPAQ H5600 s GSM a CDMA na eBay
Izraelský tým přišel na způsob, jak proniknout do probíhajícího GSM hovoru

Izraelský vědec říká, že jeho tým našel cestu, jak pronikat do hovorů probíhajících v GSM síti. Potenciální narušitel tak získává možnost nejen naslouchat cizímu hovoru, ale dokonce také může převzít totožnost volajícího. Kompletní článek naleznete zde.

Patrně nejpopulárnější systém pro mobilní komunikaci GSM celosvětově používá více než 860 milionů lidí ve 197 zemích světa.

Vše o ActiveSync

Pro všechny, kdo mají s tímto programem jakoukoliv negativní zkušenost, ať již po stránce stability nebo co se týče nastavování, je k dispozici na webu CE Windows .NET návod, ve kterém se o tomto synchronizačním programu dozví úplně vše. Z celé řady popsaných problémů a zajímavostí se zde také dozvíte, která z verzí 3.5, 3.6 a 3.7 je pro Vás ta pravá, jaké jsou kde bugy nebo třeba proč se Vám z Pocket PC ztrácí údaje v kalendáři, kontaktech a úkolech.

HP iPAQ H5600 s GSM a CDMA na eBay

Skutečně neobvyklá nabídka se objevila na webu eBay - údajně nikdy nevypuštěný prototyp HP iPAQu řady H5600. Tento Pocket PC vycházející z designu H5450 vedle standardně integrovaného Bluetooth i Wi-Fi bezdrátu navíc nabízí i 2 vyměnitelné GSM a CDMA moduly.

Ač má PDA OS Pocket PC 2002 (ostatní parametry jako u HP iPAQu H5450), stále se najdou lidé, kteří jsou ochotni za tento unikátní přístroj zaplatit nemalou sumu.