Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

10.11.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Bluetooth driver update pro HP iPAQ H2215 - Véčkový Siemens CL55 - palmOne vydává upgrade pro Palm Tungsten T3 - Samsung SCH-V410 jako přehrávač hudby
Bluetooth driver update pro HP iPAQ H2215
Na webu HP se objevil update délky 2,1 MB určený pro modely HP iPAQ H2215, který po aplikaci vylepší vlastnosti BT zejména co se týče stability, navazování připojení, chybného vyhodnocování některých situací při spojení a pár dalších věcí.

Véčkový Siemens CL55

Pokud jste právě zajásali, že je na obzoru nový Siemens, pak Vás musím bohužel zchladit - Siemens CL55 je typ určený pouze pro čínský trh. Model SL55 vybavený displejem zobrazujícím 65536 barev a možností psát extra dlouhé čínské SMS zprávy se má stát oním magickým přístrojem, kterému se podaří získat Siemensu v této zemi výraznější tržní podíl (zatím 6 %).

Mobil bude nabízen v barvě stříbrné, červené a modré, podporuje 40hlasou polyfonii, MMS zprávy a mezi jeho externím příslušenstvím nechybí ani připojitelný digitální fotoaparát.

palmOne vydává upgrade pro Palm Tungsten T3

Support palmOne nabízí na svých stránkách všem majitelům Palm Tungstenu T3 patch, který má vyřešit problémy se spolehlivostí datových přenosů u SD karet a tzv. "audio interrupt" bug způsobující, že některá zbytečná volání po audio přerušení mohou zpomalovat chod systému.

Samsung SCH-V410 jako přehrávač hudby

Jeden z posledních modelů Samsungu obsahuje vedle dvou tradičních prvků, totiž véčkového designu a otočného digitálního fotoaparátu, i další zajímavou věc - externí tlačítka pro ovládaní přehrávače hudby.


samsungv410.jpg