Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

18.11.2003, Pavel Bureš, článek
Krátce ze světa PDA
Encyklopedie Britannica nyní i pro Palm OS a smartphony od Nokie. Nový PocketMirror od Chapury. Hiptop v Evropě?


Známá encyklopedie Britannica se již prodává v podobě pro Palm OS počítače, chytré telefony Nokia a Windows Mobile zařízení. Na Nokii si vystačíte s 600 KB volné paměti, Palm vyžaduje více než dvojnásobek. Odměnou za obsazenou paměť a 39.95 USD, za které se program prodává, Vám bude praktická sbírka všeobecných znalosti. Program zakoupíte na <a href="http://www.gomdm.com/products/britannica_p.asp " target="_blank">stránkách výrobce




Společnost Chapura uvádí na trh novou verzi synchronizačního programu PocketMirror. Synchronizace probíhá mezi Microsoft Outlookem a Business Contact Managerem, zaktualizované údaje se objeví přímo v Palm OS adresáři. Aplikace je součástí dodávaného softwarového balíku mnoho počítačů, což je jeden z důvodů, proč se těší tak velké oblibě. Dalším důvodem je funkční všestrannost – zesynchronizuje Kalendář, Adresář, Úkoly a Poznámky z Outlooku a nabídne je uživateli pro použití v PDA. PocketMirror se prodává v několika jazykových variacích v základní verzi za 39.95 USD. Pro doplňující informace čtěte zdroj zprávy a web výrobce.






Komunikátor Hiptop spol. <a href="" target="_blank">Danger</a> by se podle našich informací měl oficiálně začít prodávat v Evropě koncem listopadu. Přístroj disponuje klávesnicí, vlastním operačním systémem a barevným displejem, v Americe ho prodává T-Mobile pod názvem SideKick, stejný operátor by ho mohl nabízet i u nás.



Informaci přinesl InfoSync..