Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

24.11.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Upgrade Fujitsu Siemens LOOX 600 na Pocket PC 2003 - Osobní videopřehrávač od Archosu vybavený 80 GB diskem - Výrobcem motherboardů pro Palm Tungsten T3 je ASUS - Zodiacy se dočkaly prvního updatu
Upgrade Fujitsu Siemens LOOX 600 na Pocket PC 2003

Pro populární Pocket PC FS LOOX 600 ze stáje Fujitsu Siemens běžící až doposud na OS Pocket PC 2002 je k dispozici za 65 USD upgrade na Windows Mobile 2003. Objednávku lze provést z těchto stránek.

Uživatele láká k updatu sbírka známých features - automatická rekognice WLAN sítí, nový Internet Explorer s širší podporou standardů, prohlížeč obrázků, nový WM Player, přepracovaný Connection Manager atd.

av300.jpgPokud jste zakoupili LOOXe mezi 23. květnem 2003 a 23. zářím 2003, máte nárok na upgrade za 26 USD.

Osobní videopřehrávač od Archosu vybavený 80 GB diskem

Nový videopřehrávač firmy Archos, model AV380, nabízí na svých 80 GB plotnách dost místa třeba i pro stovku DivXových filmů. Přehrávač používá displej úhlopříčky 97 mm a poradí si i s obvyklými hudebními formáty.

Výrobcem motherboardů pro Palm Tungsten T3 je ASUS

O prvním Palmu v historii, který adoptoval rozlišení 320 x 480 pixelů, Palm Tungstenu T3, se objevila zajímavá informace - jeho motherboard pochází z dílen nesoucí logo značky ASUS. Zda je obrázek pravý či falešný není známo, protože byl získán z neoficiálních zdrojů - diskuzního fóra webu Brighthand.








Zodiacy se dočkaly prvního updatu

Herní konzole Zodiac, o kterých jsme již několikrát informovali, se sotva začaly prodávat a už je tu pro ně první update. Pokud čirou náhodou patříte k těm několika málo šťastlivcům, kteří Zodiac vlastní, měli byste zkontrolovat, zda právě váš kus netrpí vadou, která se projevuje enormně rychlým vybíjením baterie.

Podle informací na stránce společnosti Tapwave, výrobce Zodiacu, je chyba způsobena špatně optimalizovaným programovým vybavením a projevuje se pouze u výrobků s DAL verzí v2.0. Více informací, včetně update, můžete získat u výrobce.