Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

9.12.2003, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Chcete získat 150 USD? Kupte si Sony Ericsson T616 na Amazonu! - Další informace o Pocket PC komunikátoru ASUS 8100 - Velké plány MiTACu pro příští léta - The i-Duck, neobvykle tvarovaný USB Flash disk
sonyericsson_t610_01.jpgChcete získat 150 USD? Kupte si Sony Ericsson T616 na Amazonu!

Jistě se shodneme na tom, že získat něco zadarmo je z hlediska zákazníka vždy velice výhodná koupě - k dokonalosti ji dovedl web Amazon, na kterém se objevil Sony Ericsson T616 za -150 USD, tedy, pokud si jej koupíte, pak jste vlastně 150 USD v plusu. Operátor AT&T musí být skutečný lidumil...

Další informace o Pocket PC komunikátoru ASUS 8100

Společností ASUS chystaný Pocket PC komunikátor ASUS 8100 je vybaven odklápěcím keypadem připomínajícím Sony Ericssony řady P800 a P900. Zatím bohužel není známo, zda bude přístroj dostupný pouze v GSM verzi, CDMA nebo obou.

Má se za to, že se ASUS 8100 objeví během druhého čtvrtletí příštího roku za asi 600 USD. Nalezneme u něj mobilní verzi OS Windows Mobile 2003, procesor Intel PXA255 taktovaný na 400 MHz, 64 MB RAM (58 MB přístupných uživateli), Bluetooth i integrovaný digitální fotoaparát.

mitacmio558.jpgVelké plány MiTACu pro příští léta

Mluvčí taiwanské firmy MiTAC, jinak známého producenta Pocket PC i smartphone přístrojů, prozradil v rozhovoru pro web PPCSG.com, že se společnost chystá představit celkem 4 nové smartphony každé čtvrtletí a 2 nová Pocket PC ročně.

i-duck.jpgThe i-Duck, neobvykle tvarovaný USB Flash disk

Od japonské firmy solid Alliance pochází tento zajímavě tvarovaný USB Flash disk (určený od pohledu hravějším, případně infantilnějším uživatelům), jež umožňuje uložit až 16 MB dat. USB Flash duck se v případě zasunutí do USB portu rozsvítí a pozor, dodává se v barvě žluté, modré a růžové... :)


Ikona Odkaz na databázi