Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

20.1.2004, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Externí čtečka paměťových karet pro smartphony - Update ROM pro HP iPAQy H2210 - Chystá palmOne Treo 610? - Informace o Mobile Google (Tipy a triky pro začátečníky 1.)
cdma-sdrw.jpgExterní čtečka paměťových karet pro smartphony

Uživatelům smartphonů bez rozšiřujícího slotu jistě přijde vhod čtečka paměťových karet firmy I-O Data jménem SnapMemory, což není vlastně nic jiného, než ke smartphonu kabelem připojitelná čtečka miniSD médií (pro čtení i zápis). Bohužel, vypadá to, že bude určena pouze pro japonské modely.

Update ROM pro HP iPAQy H2210

Společnost HP uvolnila další update ROM pro HP iPAQy H2210, který obsahuje jediné vylepšení - přidává podporu spolupráce s vysokokapacitním 3600 mAh akumulátorem o němž jsme se zmiňovali zde.

Chystá palmOne Treo 610?

Z nejmenovaného čínského zdroje jako obvykle prosákla informace, že palmOne údajně pracuje na následníkovi komunikátoru Handspring Treo 600.

Model nazvaný tentokrát pravděpodobně již palmOne Treo 610 má mít integrovaný Bluetooth, HiRes displej rozlišení 320 x 320 a inovací má doznat i množství paměti. Zatím nejsou k dispozici žádné oficiální informace, ale spekuluje se, že více by mohlo být známo snad již někdy kolem března.

Tipy a triky pro začátečníky 1. - Informace o Mobile Google
Google
Pokud snad patříte k lidem, kteří si teprve v nedávné době pořídili PDA libovolné platformy, máme pro Vás, pokud používáte mobilní internet, zajímavý tip - do oblíbených položek si určitě nezapomeňte zařadit ani odkaz na známý vyhledávač Google existující i v mobilní verzi navržené speciálně pro zařízení s menším displejem.