Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Krátce ze světa PDA

11.3.2004, Petr Hájek, článek
Krátce ze světa PDA
Švýcarský armádní nůž s USB Flash diskem? - nYco WormCam aneb digitální fotoaparát z GameBoye - Textilní klávesnice nebo kapesník? - palmOne Tungsten E2 na spadnutí?
Švýcarský armádní nůž s USB Flash diskem?

Pokud nejde o fotomontáž, jak se někteří domnívají, pak firma Victorinox údajně chystá inovovanou verzi tohoto mezi muži vysoce ceněného kapesního nože. K tradičním funkcím (šroubovák, otvírák, ...) se má tentokrát přidat i 64 a 128 MB USB Flash Disk. Co dodat, moderní doba si žádá muže s moderní výbavou...

nYco WormCam aneb digitální fotoaparát z GameBoye

Digitální fotoaparát nYco WormCam v ceně pouhých 10 USD dokáže udělat z herní konzole GameBoy Advance plně funkční digitální fotoaparát. Doplněk je to sice zajímavý, ale pravděpodobně nepříliš použitelný, jelikož resumé prvního recenzenta "vyhněte se mu za každou cenu" k nákupu příliš neláká...

Textilní klávesnice nebo kapesník?


Novozélandská společnost Canesis vyvinula čistě textilní klávesnici velmi vhodnou pro začlenění do nejrůznějších přehozů, přikrývek, pletených vest a dalších textilních materiálů. Skutečně se nejedá o žert, ale o další vychytralou technologii dneška, o níž si více můžete přečíst zde.

palmOne Tungsten E2 na spadnutí?

Vypadá to, že se následník modelu Palm Tungsten E (nazvaný tentokrát již palmOne Tungsten E2) patrně objeví na trhu co nevidět. Poměrně spolehlivým náznakem se stal jeden z nejmenovaných webů věnujících se prodeji Palm OS programů, na kterém zákazník jako součást objednávky softu uvádí, na jakém přístroji jej bude používat, no a mezi jinými se tu objevil i palmOne Tungsten E2, který ještě nebyl oficiálně ohlášen, ale o jehož příchodu se již nějaký čas spekuluje. Web si nepřál být jmenován a odkaz na T|E2 rychle zmizel.