Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo k příležitosti Valentýna přinese nové notebooky

9.2.2011, Jan Vítek, aktualita
Lenovo k příležitosti Valentýna přinese nové notebooky
Společnost Lenovo si připravila řady nových valentýnských modelů notebooků, které mají zaujmout především svým designem. Jedná se jednak o notebook IdeaPad Z360 určený pro ženy, jež mají ocenit jeho fialové tělo. Displej má 13,3 palců a...
Společnost Lenovo si připravila řady nových valentýnských modelů notebooků, které mají zaujmout především svým designem. Jedná se jednak o notebook IdeaPad Z360 určený pro ženy, jež mají ocenit jeho fialové tělo. Displej má 13,3 palců a rozlišení 1366 x 768 a dále u tohoto 2kg stroje najdeme 500GB disk, Dolby Advanced Audio, mechaniku DVD-RW, Bluetooth a Wi-Fi 802.11n.



OneKey Home Theater tu je pro optimalizaci zvuku a obrazu pro přehrávání videa. S DirectShare lze zase synchronizovat data s jiným notebookem bez nutnosti připojit se na web.



Pak je tu IdeaPad U260 s tělem z hořčíkové slitiny, opěrkou rukou potaženou kůží, skleněným touchpadem a 12,5" displejem. Na výběr bude mezi dvěma barevnými provedeními - Mocca Brown a Clementine Orange, tedy hnědým a oranžovým. Krom toho nám U260 nabídne senzor okolního osvětlení pro nastavení jasu displeje, Active Protection System, který ochrání pevný disk před otřesy nebo Lenovo Energy Management pro správu napájení.



Nakonec to je IdeaPad S10-3s jako 16mm tlustý netbook dostupný v několika barevných variantách. Jeho 10,1" displej má rozlišení 1280 x 720 a uživatelé mohou dle Lenova očekávat pohodlnou klávesnici, dlouhou výdrž baterie, funkci Quick Start a technologii rozpoznání obličeje VeriFace. A ani zde nechybí DirectShare.

Zdroj: TZ Lenovo