Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo představuje ThinkPad W700

12.8.2008, Marek Štelčík, aktualita
Lenovo představuje ThinkPad W700
S mobilními pracovními stanicemi jako by se dnes roztrhl pytel, po společnostech Hewlett Packard a Dell, které dnes představily své kousky, přichází se svou novinkou i společnost Lenovo. Název nové pracovní stanice je ThinkPad W700, který...
S mobilními pracovními stanicemi jako by se dnes roztrhl pytel, po společnostech Hewlett Packard a Dell, které dnes představily své kousky, přichází se svou novinkou i společnost Lenovo. Název nové pracovní stanice je ThinkPad W700, který uživatelům nabídne 17“ displej s možností kalibrace. Poháněn je Core 2 Duo procesorem a za příplatek můžete v budoucnu použít i Intel Quad Core Extreme.



Nová stanice založená na Centrino 2 platformě dále nabízí kartu NVIDIA Quadro FX 3700 s 1 GB videopaměti. Uvnitř se skrývají dva pevné disky o kapacitě 200 GB (s možností zapojit do RAID pole typu 0 nebo 1), 8 GB operační paměti DDR3, WWAN, WiMax, UWB a v případě zájmu i Blu-ray mechanika. Rozlišení širokoúhlého displeje je UWUXGA a uváděný jas činí 400 cd/m2. Na straně portů nechybí DVI, Display Port a VGA, dále pak můžete využít 5 USB 2.0 portů a čtečku paměťových karet 7-in-1. Rozměry přístroje činí 410 x 310 x 41,4 mm, hmotnost 3,77 kg.



Za zmínku rovněž stojí integrovaný tablet, který společně s možností kalibrace displeje usnadní úpravu fotografií v kanceláři i na cestách. V prodeji se zařízení objeví do tří týdnů a jeho cena začne na 2949 amerických dolarech.

Zdroj: Laptoplogic