Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo uvádí nová multimediální PC IdeaCentre

26.11.2010, Jan Vítek, aktualita
Lenovo uvádí nová multimediální PC IdeaCentre
Společnost Lenovo si připravila novou řadu domácích multimediálních PC IdeaCentre B310, což je typ All-in-One, tedy kompaktní počítač v jednom těle. Nabízí 21,5" displej s rozlišením Full HD a jeho celkové rozměry jsou 526 x 407 x 111 mm...
Společnost Lenovo si připravila novou řadu domácích multimediálních PC IdeaCentre B310, což je typ All-in-One, tedy kompaktní počítač v jednom těle. Nabízí 21,5" displej s rozlišením Full HD a jeho celkové rozměry jsou 526 x 407 x 111 mm s hmotností 7,2 kg. Panel s vrstvou NaturalTouch nabízí ovládání dotykem, k čemuž patří i sada softwaru Lenovo IdeaTouch, která nabízí celou řadu dotykově optimalizovaných multimediálních aplikací včetně Touch Games, PowerCinema, VeriGesture a AutoCollage.



Uvnitř mohou být procesory Intel Core i3, i5 či i7, operační paměť má až 4 GB a pevný disk kapacitu do 1 TB. Dále se dočkáme rozhraní 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth, čtečku karet 5 v 1, USB 2.0 i FireWire a volitelně TV tuner a bezdrátový set klávesnice s myši (Bluetooth)

Lenovo Dynamic Brightness System automaticky upravuje jas displeje podle okolních světelných podmínek, Lenovo Eye Distance System upozorní, když se uživatel příliš přiblíží obrazovce a Lenovo Rescue System 3.0 nabízí zálohování a obnovení dat. Obnovení do továrního nastavení je pak možné pouhým stiskem jedné klávesy.

Cena Lenovo IdeaCentre B310 startuje na 20000 Kč s DPH a na trhu bude k dispozici od prosince.

Zdroj: TZ Lenovo