Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lenovo uvádí nové servery ThinkServer s rozšířenou správou a novými možnostmi virtualizace

15.12.2009, Jan Vítek, aktualita
Lenovo uvádí nové servery ThinkServer s rozšířenou správou a novými možnostmi virtualizace
Společnost Lenovo si připravila nové jednoprocesorové servery ThinkServer, jež mají nabídnout rozšířenou správu a nové možnosti virtualizace. Jedná se o model TS200 v provedení tower a server RS210 v provedení rack, přičemž oba jsou určeny...
Společnost Lenovo si připravila nové jednoprocesorové servery ThinkServer, jež mají nabídnout rozšířenou správu a nové možnosti virtualizace. Jedná se o model TS200 v provedení tower a server RS210 v provedení rack, přičemž oba jsou určeny pro malé podniky, jimž poskytnou výkon procesorů Intel Xeon 3400, vylepšený vzdálený přístup 24 x 7 i možnosti pro snížení nákladů.



Servery dokáží upotřebit až 32 GB paměti RDIMM, což je 4x více než předchozí podobné modely. Výpočetní výkon je zase dvojnásobný. Dálková správa je realizována pomocí webového rozhraní Integrated Management Module (IMM) a pak je tu také nástroj Lenovo EasyStartup s podporou nové konfigurace RAID a rozšířeným seznamem podporovaných OS. ThinkServer EasyManage zase nabízí funkce pro snadnou správu a instalaci.

Standardní záruka je u těchto novinek doplněna o 90denní zkušební verzi služby ThinkPlus Priority Support, kterou mohou zákazníci využít v prvních dnech pro seznámení se se servery. Je zde zahrnutý záruční servis do následujícího pracovního dne, telefonická podpora 24 x 7 pro hardware a software i prioritní směrování hovorů na zkušené odborníky.

Zdroj: TZ Lenovo