Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Lian Li uvádí nové skříně PC-B70 a PC-B71

6.1.2009, Jan Vítek, aktualita
Lian Li uvádí nové skříně PC-B70 a PC-B71
Mezi skříně typu Tower se zařadí nové modely renomované společnosti Lian Li s označením PC-B70 a PC-B71. Oba modely jsou samozřejmě vyrobeny z hliníku, jak je u této firmy zvykem a vyznačují se sedmi pozicemi pro pevné disky prostřednictvím...
Mezi skříně typu Tower se zařadí nové modely renomované společnosti Lian Li s označením PC-B70 a PC-B71. Oba modely jsou samozřejmě vyrobeny z hliníku, jak je u této firmy zvykem a vyznačují se sedmi pozicemi pro pevné disky prostřednictvím odnímatelné šachty se systémem tlumení vibrací. Pro 5,25" zařízení je zde pak celkem pět pozic.



Oba modely mají rozměry 220 x 595 x 590 mm a rozdíl mezi nimi je ten, že PC-B71 má dole ve předním panelu integrovanou klec pro snadno vyměnitelné SATA disky, takže budeme moci využít funkce Hot Swap. Pozice pevných disků se dočkaly také kvalitního chlazení pomocí dvou 140mm ventilátorů s modrými LED a prachovými filtry.



Skříně dále nabízí bezšroubkové uchycení disků, mechanik, rozšiřujících karet i bočnic, jež se dočkaly výplně z pěnového materiálu proti hluku a také gumových pruhů proti šíření vibrací. Lian Li také nezapomnělo na snadnou instalaci CPU chladičů a nabízí k tomu vysunovatelný tray a přístup k zadní části základní desky, k čemuž se hodí i prostředky pro správu kabeláže.



Přední dvojici ventilátorů pak doplní dvojice zadních 120mm modelů na 1500 RPM a nakonec se dočkáme čtyřech portů USB 2.0. jednoho FireWire, jednoho eSATA a audio portů. Podle popisu se tedy jedná o velmi zajímavé a dobře vybavené skříně, jimž nechybí moderní zpracování.

Zdroj: TZ Lian Li