Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech a dvojice chladících podložek

18.3.2009, Marek Štelčík, aktualita
Logitech a dvojice chladících podložek
Společnost Logitech dnes rozšířila nabídku doplňku pro notebooky, když představila Logitech Cooling Pad N100. Jak již název napovídá, jedná se o chladící podložku. Notebooky jsou nyní preferovanou volbou při výběru počítače pro práci doma,...
Společnost Logitech dnes rozšířila nabídku doplňku pro notebooky, když představila Logitech Cooling Pad N100. Jak již název napovídá, jedná se o chladící podložku. Notebooky jsou nyní preferovanou volbou při výběru počítače pro práci doma, průzkum společnosti Logitech odhalil, že mnoho lidí má pocit, že co získají na praktičnosti, ztratí na pohodlí. Například – přes 60 procent dotázaných uvedlo, že notebook používají na pohovce.



Více než 50 procent z nich má však obavy z tepla, které notebooky vyzařují, a 43 procent uvedlo, že nadměrné teplo může notebook zpomalit nebo poškodit. Nová podložka proto využívá sání ze zadní části a uzavřená konstrukce má chránit ventilátor proti prachu a poškození. Napájení je řešeno skrze USB rozhraní. Druhou novinkou, která vstupuje do prodeje je podložka pro notebooky na klín s názvem Logitech Comfort Lapdesk, která byla představena minulý rok. Chladicí podložka Logitech Cooling Pad N100 by měla být v Evropě k dostání počátkem dubna za doporučenou maloobchodní cenu 840 Kč s DPH. Podložka pro notebooky na klín Logitech Comfort Lapdesk for Notebooks je v Evropě k dispozici již nyní za doporučenou maloobchodní cenu 1090 Kč s DPH.

Zdroj: Laptoplogic