Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech inovuje nabídku svých myší modely Revolution

24.8.2006, Jan Vítek, aktualita
Logitech inovuje nabídku svých myší modely Revolution
Po oznámení o nových soustavách bezdrátových klávesnic a myší Logitech začne nabízet i novou řadu samostatných myší. Dle firmy tyto myši však nejsou pouze inovací, ale rovnou revolucí. Modely jsou označeny jako MX Revolution a VX Revolution,...
Po oznámení o nových soustavách bezdrátových klávesnic a myší Logitech začne nabízet i novou řadu samostatných myší. Dle firmy tyto myši však nejsou pouze inovací, ale rovnou revolucí. Modely jsou označeny jako MX Revolution a VX Revolution, kde MX je určena pro desktopové počítače a VX pro notebooky. Obě myši jsou samozřejmě laserové a také bezdrátové.



Čím si ale zaslouží svoje přízvisko, je nové kolečko pojmenované jako MicroGear Precision Scroll Wheel, jež je navrhnuto tak, aby se až po 7 sekund dokázalo samo volně točit a prolétnout tak stovky stránek dokumentu, čímž má usnadnit a urychlit sáhodlouhé rolování. Neznamená to však, že se kolečko nemůže rovněž otáčet po krocích, mezi touto funkcí a volným otáčením kolečko dokáže samo přepínat podle toho, jak rychle jej uživatel roztočil, nebo je lze k tomu donutit manuálně. Dále je tu také tlačítko s funkcí hledání podle uživatelem označeného řetězce a ve zvoleném přednastaveném vyhledávači.


MX Revolution

Pro dobrou ergonomii Logitech vsadil na gumové potahy v pozici palce, pogumované kolečko, opory pro prsty a výrazné tvarování podle ruky. Na druhou stranu je však jasné, že leváci si těchto modelů moc neužijí. Myši jinak nabízí celkem sedm tlačítek, ukazatel stavu baterie a nezbytný ovladací software pro individuální nastavení. Novinky by měly být již od zítřka k dostání za MO cenu 2 990,- za verzi MX a 2 499,- za notebookovou verzi VX.


VX Revolution

Zdroj: Logitech