Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
24.8.2006, Jan Vítek, aktualita
Po oznámení o nových soustavách bezdrátových klávesnic a myší Logitech začne nabízet i novou řadu samostatných myší. Dle firmy tyto myši však nejsou pouze inovací, ale rovnou revolucí. Modely jsou označeny jako MX Revolution a VX Revolution,...
lanny (1) | 14.3.20079:27
Mám vedle na stole MX700, kterou jsem používal ještě donedávna. Pořídil jsem si v aukci [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] za 1470,­- novou MX REVOLUTION. Používám jí ve 2­/3 k práci a 1­/3 k hrám. Ohledně her praferuji Battlefield 2 a BF2142 ... je to naprosto perfektní HERNÍ myš ­- jak MX700 tak MX REVOLUTION. Používal jsem i prefesionální herní myš s měnitelným závažím, ale nesedla mi. Vše je pouze o zvyku. Hlášky typu ... na hry pouze herní myš pouze s ocáskem ..... bezdrátové myši ­- cihlou jezdit po stole apd. jsou liché. Naopak její váha je přednost, lépe se dotahují jemné tahy myší a tím je myš i přesnější. Pokud z dlouhofobé zkušenosti mohu doporučit, tak s koupí ­(za rozumné peníze­) neváhejte.
Odpovědět0  0
oldrick | 26.8.200615:58
mám Logitech už asi 4roky a nemůžu ji opustit tak kvalitní myš se asi u jiný firmy nenajde.Tuhle bych koupil hned už jenom kvůli designu,kam se hrabe Microsoft a jeho kopírování Razeru.
Odpovědět0  0
wert668 (11) | 24.8.200620:22
Hezká myš, sám vlastním MX500 a popravdě nevím čím jí v dnešní době nahradit... Hezká evoluce, ale k čemu to je? Asi jsem jediný komu přijde používání ­"Home­", ­"End­", ­"Page up­"a ­"Page Down­" efektivnější. Přesto je moc hezká, škoda, že není i ve verzi s ocáskem.
Odpovědět0  0
Mirek_ | 26.8.20060:21
Jojo kraviny... ukazatel stavu baterie... k cemu to je, tak leda k jejimu vybiti. pochybuju, ze vydrzi jako v Microsoftkach pul roku.
Odpovědět0  0
Eloherd | 1.11.200622:34
K cemu to je ? jednoduche, velmi jednoduceh. Lide jako ja, jso nejspise vzornym prikaldem :­) tady mate par duvodu, proc si takovou mys koupim prave ja.

-jsem nezvratnym zastancem logitechu, jednak kvuli perfektnimu designu, ktery mi sedi bez vyhrad, a taky kvuli vysoke kvalite
-za kvalitu a design jsem ochoten zaplatit vic, nez bych musel u konkurencnich znacek
-design, ktery jsem jiz zminil ­(vsechny periferie mam komplet v cerno stribrne­)
-kompaknost, ja si ji porizuji knotebooku, a od logitechu se mi jevi jako nejlepsi prave diky minimalni velikosti USB prijimace­/vysilace a tomu, ze pri odpojeni mohu USB jednoduse zasunout do mysi
-dosah 8­-9 metru
-recenze v casopisu LEVEL ­(nekolik veci jsem si poridil na zaklade jejich recenze, naprd logtech g15, mx1000 a jine a jsem s temito produkty naprosto spokojen

Uznavam ze jsem nadsenec do logitechu a soucasne i do HP, ale kvalita pritahuje :)
Odpovědět0  0
eloherd | 1.11.200622:37
jo, a jeste k te baterce.. jednak je to lehci, kdyz to ma jednu, a to ze to vydrzi treba JEN 3 mesice, mne vubec nestve :­) indikace baterie je perfektni vec.. mx1000 vydrzi tek 2­-3 tydny a diky indikaci si muzu rozvrhnout, kdy ji dam anbit ­(treba pri sledovani filmu­) a nestane se vam, ze urpostred vravy v CoD vam dojde stava.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.