Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech nabízí nové periferní zařízení pro hráče

7.1.2009, Marek Štelčík, aktualita
Logitech nabízí nové periferní zařízení pro hráče
Herní periférie řady G společnosti Logitech jsou určeny pro hráče, nyní společnost oznámila rozšíření této řady o tři nové produkty. Jedná se o herní klávesnici Logitech G19, náhlavní sadu se surround zvukem Logitech G35 a laserovou myš...
Herní periférie řady G společnosti Logitech jsou určeny pro hráče, nyní společnost oznámila rozšíření této řady o tři nové produkty. Jedná se o herní klávesnici Logitech G19, náhlavní sadu se surround zvukem Logitech G35 a laserovou myš Logitech G9x. Klávesnice je vybavena barevným LCD displejem označovaným jako GamePanel. Tento displej je možné naklápět, má rozlišení 320x240 pixelů a slouží k zobrazování různých informací (údaje o VoIP komunikaci, čas, vytížení procesoru či fotografie).



Nechybí 12 programovatelných kláves a dva USB porty. Sada Logitech G35 nabízí prostorový zvuk se 7.1 kanály. Potlačován je hluk okolního prostředí a to i u mikrofonu i sluchátek. Přímo na sluchátku je i tlačítko pro jednoduché přepínání profilů. Laserová myš G9x umožňuje měnit rozlišení od 200 až po 5000 dpi a dále je dodávána se dvěma výměnnými nasazovacími úchopy a vy si tak můžete vybrat, který vám padne ruky a bude lépe vyhovovat vašemu stylu hraní. Obsažena je vnitřní paměť pro ukládání herních profilů.



Díky systému závažíček můžete využít až 28 gramů hmotnosti navíc. Herní klávesnice Logitech G19 by měla být v Evropě k dostání v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 4890 Kč. Náhlavní sada Logitech G35 by měla být k dostání opět v březnu za cenu 3490 Kč. Laserovou myš G9x si budeme moci pořídit již v únoru za 2449 Kč.

Zdroj: TZ Logitech