Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech nabízí novou bezdrátovou soupravu klávesnice a myši Cordless Desktop Wave Pro

20.8.2008, Jan Vítek, aktualita
Logitech nabízí novou bezdrátovou soupravu klávesnice a myši Cordless Desktop Wave Pro
Společnost Logitech oživuje svou nabídku Pro verzí setu klávesnice a myši Cordless Desktop Wave. Od klasické verze se tato novinka liší tím, že vedle známé klávesnice Wave nabízí novou myši MX 1100. Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse...
Společnost Logitech oživuje svou nabídku Pro verzí setu klávesnice a myši Cordless Desktop Wave. Od klasické verze se tato novinka liší tím, že vedle známé klávesnice Wave nabízí novou myši MX 1100.



Logitech MX 1100 Cordless Laser Mouse je bezdrátová laserová dobíjecí myš, ke které existuje samostatně prodávaná alternativa, jež je však napájena z baterií. Klávesnice Wave má zvýšit komfort při psaní díky rovině kláves prohnuté do vlny, rovnoměrnému zakřivení do tvaru písmene U a také polstrované a tvarované opěrce zápěstí.

Co se týče dobíjení myši, pak to je realizováno pomocí USB rozhraní. Přes to je možné myš připojit k počítači a dále s ní pracovat. Po 15 minutách dobíjení by pak myš měla vydržet celý den práce a sedmihodinové dobíjení má zase zajistit šestitýdenní výdrž. Další možností je využít USB kabel a dodávaný síťový adaptér, což se hodí pro dobíjení přes noc. Klávesnice má vydržet na baterie až 3 roky. Poté se zde dočkáme také rolovacího kolečka MicroGear Precision Scroll Wheel s funkcí rychlého rolování, aplikace můžeme ovládat celkem osmi programovatelnými tlačítky a rozlišení snímání si můžeme nastavit na hodnotu až 1600 dpi.

Myš i klávesnice s počítačem komunikují v pásmu 2,4 GHz a pro bezpečnost spojení využívají 128bitovou AES šifru. Celá souprava Logitech Cordless Desktop Wave Pro bude k dispozici v září za cenu 2 990 Kč (nejspíše s DPH) a samostatná Logitech MX1100 Cordless Laser Mouse přijde v druhé polovině září za cenu 1 790 Kč.

Zdroj: TZ Logitech