Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech představuje náhlavní sadu a klávesnici s Bluetooth pro PLAYSTATION 3

21.9.2007, Jan Vítek, aktualita
Logitech představuje náhlavní sadu a klávesnici s Bluetooth pro PLAYSTATION 3
Společnost Logitech vyrukovala s náhlavní sadou a klávesnicí pro konzoli PLAYSTATION 3, které se připojují přes rozhraní Bluetooth. Zařízení se jmenují Logitech Cordless Vantage Headset for PLAYSTATION 3 a Logitech Cordless MediaBoard Pro...
Společnost Logitech vyrukovala s náhlavní sadou a klávesnicí pro konzoli PLAYSTATION 3, které se připojují přes rozhraní Bluetooth. Zařízení se jmenují Logitech Cordless Vantage Headset for PLAYSTATION 3 a Logitech Cordless MediaBoard Pro Bluetooth Keyboard for PLAYSTATION 3.

„Náhlavní sada Cordless Vantage pro PS3 hráčům umožňuje domlouvat koordinaci s dalšími členy teamu – a to bezdrátově. A bezdrátová klávesnice s rozhraním Bluetooth, Cordless MediaBoard Pro, významně přispívá k lepšímu zážitku v síti PLAYSTATION® Network, kdy uživatelé mohou snadněji a rychleji spravovat své účty a posílat si s kamarády textové zprávy,“ řekl Bruce Lancaster, viceprezident obchodní divize interaktivní zábavy společnosti Logitech.



Náhlavní sada Vantage má oboustrannou týlní konstrukci, takže lze sluchátko nosit na pravém i levém uchu, k čemuž se přizpůsobí přetočením týlního pásku. Její mikrofon dále potlačuje hluk a redukuje zvuky v pozadí. Zařízení je napájeno akumulátorovou baterií a ta má vydržet přes 12 hodin provozu. Adaptér pro dobíjení je samozřejmě součástí dodávky.



Klávesnice umožňuje zase snadné nastavování profilů, spravování účtů, posílání textových zpráv v rámci PLAYSTATION Network a samozřejmě pohodlné brouzdání po internetu. Obsahuje také tlačítko menu pro vyvolání nabídky PLAYSTATION Network Help, akční tlačítka pro funkce PS3 a také integrovaný touchpad. Bluetooth pak umožňuje připojení až na 10 metrů a 2 tužkové baterie mají vydržet asi 200 hodin používání, přičemž jejich stav ukazuje dvouúrovňový indikátor. Klávesnice bude k dispozici příští měsíc za cenu 2190 Kč a náhlavní sada na začátku prosince za stejnou cenu (vč. DPH).

Zdroj: Logitech