Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech představuje nové klávesnice a sadu s myší

3.9.2008, Marek Štelčík, aktualita
Logitech představuje nové klávesnice a sadu s myší
Společnost Logitech představila novou bezdrátovou sadu laserové myši a klávesnice, která nese název Logitech Cordless Desktop S520. Baterie by měla vydržet až osm měsíců u myši a patnáct měsíců u klávesnice. Sada kombinuje matně černou a...
Společnost Logitech představila novou bezdrátovou sadu laserové myši a klávesnice, která nese název Logitech Cordless Desktop S520. Baterie by měla vydržet až osm měsíců u myši a patnáct měsíců u klávesnice. Sada kombinuje matně černou a šedou barvu se zaoblenými hranami a mírně prohloubenou opěrku pro zápěstí.



Obsaženy jsou klávesy pro přímé spuštění aplikací Word, Excel a internetového prohlížeče. Dále byla představena klávesnice Logitech Illuminated Keyboard, kde společnost údajně optimalizovala technologii podsvícení a využila reflektory s mikročočkami, proces vícevrstvého lakování a leptání pomocí laseru. Intenzitu podsvícení je možné měnit. Klávesnice je štíhlá 9,3 mm a má tedy zároveň sloužit jako doplněk stolu. Veškeré dnes představené klávesnice jsou vybaveny systémem PerfectStroke. Ten má nabízet plynulejší a tišší psaní, když vytváří vyšší zdvih klávesy a zároveň je rozkládána síla stisku na celý povrch klávesy, pokud tedy stisknete klávesu na jejím okraji, máte mít z úhozu stejný pocit, jako při správném stisknutí.



Poslední novinkou je klávesnice Logitech diNovo Keyboard for Notebooks, kde již název napovídá na jakou část trhu je zacílena. Společnost věří ve velkou oblibu především u majitelů, kteří již vlastní stojánek Alto. Nová klávesnice vychází z řady klávesnic diNovo a je tlustá 22,1 mm (od základny k horní části kláves) a má leskle černé provedení s opěrkou pro zápěstí z broušeného hliníku. Bezdrátová klávesnice pracuje v pásmu 2,4 GHz a její hmotnost je 0,. Podsvícená klávesnice Logitech Illuminated Keyboard by měla k dostání od poloviny září za doporučenou maloobchodní cenu pro ČR 2190 Kč, cena klávesnice pro notebooky Logitech diNovo je cena 2290 Kč a souprava Cordless Desktop S520 by se měla prodávat za 1590 Kč.

Zdroj: TZ Logitech