Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Mass Effect Andromeda má nový 4K trailer přímo ze hry

2.12.2016, Jan Vítek, aktualita
Mass Effect Andromeda má nový 4K trailer přímo ze hry
V novém traileru hry Mass Effect Andromeda, který je k dispozici i v rozlišení 4K, se už můžeme podívat na delší záběry přímo ze hry. Video bylo zveřejněno na The Game Awards 2016, kde je prezentoval Geoff Keighley.
Geoff Keighley stojí právě za vytvořením The Game Awards, kde se každoročně udělují různé ceny hrám v obvyklých kategoriích (nejlepší RPG, FPS, atd.). Nás ale zajímá prezentace chystané hry Mass Effect: Andromeda, která má přijít na trh někdy na jaře v příštím roce. Firmy EA a Bioware se už tak uvolily vypustit do světa trailer, který obsahuje záběry přímo z této hry mixující akci s prvky RPG.





Mass Effect: Andromeda nás postaví do role Pathfindera, elitního vojáka, jehož úkolem není nic menšího, než najít nový domov pro lidstvo, a to v dosud neznámé galaxii. Slibovány jsou vzrušující souboje, epický příběh a výtečná grafika, ale to už jistě každý posoudí sám za sebe. Tvůrci svou hru také označují za další generaci akčního RPG žánru.


S využitím vesmírné mapy se se svou lodí Tempest budeme pohybovat mezi planetami s primárním cílem hledat vhodné zdroje. Dostaneme se třeba do Kadara Port, kde jsou na denním pořádku konflikty mezi různými frakcemi a my budeme mít šanci se k některé přidat, nebo také je zcela ignorovat.

Běžná bude interakce s mimozemskými rasami a zastoupeny budou urbanizované lokace stejně jako příroda, v níž se budeme pohybovat třeba ve velké šestikolové bugině. Samotní můžeme využít příruční skener, který nám řekne vše možné o okolních objektech a s jeho pomocí budeme moci plnit i roli vyšetřovatele a hledat indicie toho, co se na daném místě stalo. Nedílnou součástí je samozřejmě boj, kde využijeme řadu různých zbraní a pomůcek pro rychlý pohyb či dlouhé skoky. A že jde také o RPG, nebude chybět vývoj postavy, tvorba předmětů a zbraní či výbavy. Stejně tak budou existovat budovatelné vztahy mezi postavami.

Mass Effect: Andromeda přijde ve verzi pro PC, Xbox One a PS4, a to možná již na konci prvního kvartálu, ale to nebylo potvrzeno.

Zdroj: wccftech