Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft nabídne výhodný upgrade na Windows 8

3.6.2012, Jan Vítek, aktualita
Microsoft nabídne výhodný upgrade na Windows 8
Společnost Microsoft při příležitosti ohlášení Windows 8 Release Preview slíbila, že brzy přijde také se seznamem nabídek na přechod na nový systém, který by měl být pro některé majitele Windows 7 výhodnější. To splnila a oznámila, že už...
Společnost Microsoft při příležitosti ohlášení Windows 8 Release Preview slíbila, že brzy přijde také se seznamem nabídek na přechod na nový systém, který by měl být pro některé majitele Windows 7 výhodnější. To splnila a oznámila, že už od včerejšího dne (2. června) budou mít zákazníci ve 131 zemích včetně České republiky možnost vyzkoušet nabídku Windows Upgrade Offer.





Ta je určena pro ty, kteří si do 31. ledna 2013 koupí nový počítač s OEM verzí Windows 7 Home Premium, Professional či Ultimate. Ti pak získají nárok na upgrade na systém Windows 8 Pro, a to za 15 euro. Ten budou moci uplatit od uvedení finální verze Windows 8 na trh až do 28. února 2013. Smůlu tedy mají ti, kteří si koupí třeba netbook s Windows 7 Starter.

Pro uplatnění svého nároku musíte naklusat na stránky WindowsUpgradeOffer.com a zaregistrovat se tam. Následně po uvedení Windows 8 na trh dostanete e-mail s kódem a instrukcemi pro dokončení transakce, k čemuž bude zapotřebí karta Visa, Master Card, American Express nebo aktivní účet na PayPal. Software si pak budete muset stáhnout, nebo požádat o médium, ale za příplatek 20 - 30 euro.

Licenci pak budou moci zákazníci využít na libovolném počítači s nainstalovanými originálními Windows XP, Windows Vista nebo Windows 7. Počet licencí na jednoho zákazníka včetně firem a organizací je omezen na pět a zákazník také od Microsoftu získá 90denní podporu.

Zdroj: TZ WindowsUpgradeOffer