Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Microsoft Windows Vista (Longhorn) a antispamové technologie pro Microsoft?

23.7.2005, Marek Štelčík, aktualita
Microsoft Windows Vista (Longhorn) a antispamové technologie pro Microsoft?
Microsoft včera oznámil, že plánuje koupit společnost FrontBridge Technologies Ins., která se zabývá především antispamovými a antivirovými technologiemi. Tyto technologie odstraňují spam a viry ze zpráv ještě před příchodem do uživatelských...
Microsoft včera oznámil, že plánuje koupit společnost FrontBridge Technologies Ins., která se zabývá především antispamovými a antivirovými technologiemi. Tyto technologie odstraňují spam a viry ze zpráv ještě před příchodem do uživatelských poštovních schránek a aplikací. Společnost také nabízí archivaci zpráv či nepřetržité e-mailové služby v případě pádu systémů elektronické pošty.




Většina zákazníků hledá podobné služby jinde a pro Microsoft je koupě této společnosti mnohem jednoduší krok, než kdyby měl vytvářet celé technologie sám pro sebe. Koupené technologie navíc plánuje integrovat do svého Microsoft Exchange Server, jako krok ke zvýšení bezpečnosti Cena obchodu, stejně jako podrobnější informace nebyly zatím zveřejněny.

Druhá zajímavost se týká opět Microsoftu a tentokrát připravovaného operačního systému Longhorn. Na většině serverů se objevila informace ohledně plánovaného názvu, který by měl znít Microsoft Windows Vista. Beta verze Windows Vista je plánovaná na 3. srpna 2005. Microsoft záhy umístil na své stránky obrovskou reklamu na tento systém, čímž dohady ohledně jména Vista vyřešil.

Zdroj: www.theinquirer.net, computerworld.com