Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

MSI a tři nové Santa Rosa notebooky

10.5.2007, Marek Štelčík, aktualita
MSI a tři nové Santa Rosa notebooky
Společnost Micro-Star International (MSI) představuje tři nové notebooky založené na nejnovější platformě Santa Rosa společnost Intel. Obecně jsou tak použity Core 2 Duo procesory a čipová sada GM965/PM965 Express Chipset. Prvním představeným...
Společnost Micro-Star International (MSI) představuje tři nové notebooky založené na nejnovější platformě Santa Rosa společnost Intel. Obecně jsou tak použity Core 2 Duo procesory a čipová sada GM965/PM965 Express Chipset. Prvním představeným modelem je MSI PR200 s 12“ displejem WXGA a procesorem Core 2 Duo T7300. Uvnitř naleznete 2GB operační paměti, 160GB pevný Serial ATA disk, dva reproduktory, DVD vypalovačku, Wi-Fi adaptér, mikrofon, Bluetooth, gigabitový ethernet, čtečku paměťových karet 4-in-1 a webovou kameru s rozlišením 1,3Mpixelu pro pořádání videokonferencí.


V případě zájmu můžete za příplatek použít i TV tuner, v základu je však i čtečka paměťových karet pro zvýšení bezpečnosti Vašich dat, TPM (Trusted Platform Module), HDMI a 1GB Robson Turbo Memory. Tento model má zaujmout především ty, kteří mají rádi vysokou mobilitu. Druhým modelem v nabídce je MSI PR600 s procesorem Core 2 Duo T7100 a 15,4“ WXGA displeje. Operační paměť u tohoto modelu je 1GB a velikost pevného disku zůstává 160GB. Ostatní parametry jsou totožné, navíc je pouze plná klávesnice včetně numerické části.


Třetím a zároveň posledním modelem je potom MSI EX600 s opět 15,4“ WXGA displejem a Core 2 Duo T7100 procesorem, oproti předchůdci však obsahuje kartu nVidia GeForce 8400M G s podporou DirectX10. Ostatní parametry jsou stejné jako u předchozího modelu. Jako cílovou skupinu tohoto notebooku vidí společnost příznivce osobní zábavy, kteří netrvají tolik na mobilitě. Tisková zpráva neobsahuje bližší informace o dostupnosti a ceně nových notebooků.

Zdroj: msi